Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop SkyWatcher 102/500 refractor pe montura StarDiscovery GoTo Mareste

Telescop SkyWatcher 102/500 refractor pe montura StarDiscovery GoTo

SWR1025Disc

SkyWatcher

Produs nou

Telescopul refractor SkyWatcher 102/500 este de tip Fraunhofer cu doua elemente optice.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 26 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 26 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 26,00 lei.


2 600,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv102 mm
TipRefractor acromat
Distanța focală500 mm
Raport focalf/5
MonturaAzimutală
Tip focuserCremalieră 2”
Oculare25mm, 10mm
Capacitate de colectare a luminii210
Putere de separație1,13”
Magnitudinea limită11,8 mag
Putere de mărire utilă maximă204x
Control GoToDa

Informatii

Raportul focal scurt f/5 conduce la o lungime redusa a tubului si dimensiuni compacte. Obiectivul are acoperire multistrat si produce o imagine fara distorsiuni. Telescopul este destinat in principal utilizarii astronomice, in special observarii obiectelor de mari dimensiuni si difuze, dar se pot observa si planetelel, Luna, la puteri de marire de pana la 200x. Focuserul cu cremaliera este din metal si accepta accesorii de 2". La puterea de marire de 15x, campul vizual este extrem de mare, peste 4,5 grade, fiind ideal pentru nebuloasele North America, Pelican, Andromeda sau Veil.

Stiati ca unitatea de control SynScan Version 4 poate actiona solida montura EQ8? Tehnologia patentata Freedom Find (dual-encoder) permite telescopului sa fie miscat manual oricand fara a fi necesara o noua aliniere!

Aceeasi unitate de control este utilizata in montura Star Discovery. Unitatea de control SynScan Version 4 poate ghida montura Star Discovery catre orice obiect ales din baza de date de peste 42000 de obiecte, inclusiv cataloage Messier, IC, NGC si Caldwell, planete, stele, stele duble, variabile, si chiar obiecte definite de utilizator precum comete.

Montura Star Discovery include encodere digitale si tehnologia patentata “Freedom Find TM”, la fel ca in cazul monturii Sky-Watcher EQ8. Dupa gasirea unui obiect nou, montura va porni automat urmarirea precisa a noului obiect. Nici o resetare nu trebuie facuta in timpul unei sesiuni de observatii.

Pentru versiunea GoTo, recomandam unitatea Skywatcher Wi-Fi, cu ajutorul careia puteti utiliza montura telescopului printr-un telefon mobil sau tableta Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti unitatea Wi-Fi in unitatea de control, descarcati aplicatia gratuita pentru Android sau IOS si este gata de utilizare.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop SkyWatcher 102/500 refractor pe montura StarDiscovery GoTo

Telescop SkyWatcher 102/500 refractor pe montura StarDiscovery GoTo

Telescopul refractor SkyWatcher 102/500 este de tip Fraunhofer cu doua elemente optice.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania