Telescoape astronomice

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop SkyWatcher (Horizont-102) 102/500 pe montura AZ-GTe Mareste

Telescop SkyWatcher (Horizont-102) 102/500 pe montura AZ-GTe

SWR1025AZGTe

SkyWatcher

Produs nou

Acest telescop refractor, Sky-Watcher este un instrument astronomic compact și rapid.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 22,00 lei.


2 290,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv102 mm
TipRefractor acromat
Distanța focală500 mm
Raport focalf/5
MonturaAzimutală
Tip focuser1.25"
Oculare25mm, 10mm
CăutătorCăutător cu punct roșu
Capacitate de colectare a luminii210
Putere de separație1,13”
Magnitudinea limită11,8 mag
Putere de mărire utilă maximă204x
Acoperire antireflexcompletă, multiplă
Control GoToDa
Procedura de aliniere1 sau 2 stele
WiFida

Informatii

Raportul focal F/5 are ca rezultat un tub scurt (50 cm), care este un avantaj din punct de vedere al transportului. Obiectivul este un dublet Fraunhofer cu acoperire multiplă pe toate suprafețele și oferă imagini clare și contrastante. Prisma Amici de 45 de grade poate fi folosită atât în observatii de zi, cât și în astronomie. Recomandat pentru observarea obiectelor de dimensiuni mari, dar slab stralucitoare, Luna și planetele pot fi observate și în gama de mărire 15x-200x. Cu ajutorul unei diagonale de 2", un ocular de 2" cu distanta focală de 33 mm și un filtru deepsky de 2" la 15x, câmpul vizual este de 4,5 grade, astfel chiar și cele mai slab stralucitoare nebuloase pot fi văzute în detalii minunate (cum ar fi America de Nord - Pelican, Andromeda, Veil, Orion sau California).

Montura Sky-Watcher AZ-GTi Wi-Fi dispune de un modul WiFi integrat, care îi permite să fie controlata fără fir prin Smartphone sau Tableta utilizând aplicația SynScan gratuit pentru Sky-Watcher pentru iOS sau Android. Împreună, montura și aplicația oferă functia GO-TO complet computerizata. De asemenea, tehnologia patentată cu encoder dual Freedom-Find™ de la Sky-Watcher permite telescopului dumneavoastra să fie miscat manual în ambele axe, fără ca montura să-și piardă informațiile poziționale - ceea ce este destul de convenabil. Montura este silențioasa în funcționare, are o încărcare utilă de până la 5kg și acceptă telescoape printr-o bară de prindere obișnuită, de 45mm. Trepiedul este reglabil, din aluminiu cu tavă de accesorii, ușor și portabil.
Versiunea fără encoder: După alinierea telescopului, nu este recomandabil să-l miscați manual, deoarece acesta va pierde poziția și va relua alinierea.
Accesorii incluse:
- oculare Super 25mm, 10mm
- căutător cu punct roșu
- oglindă diagonală

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop SkyWatcher (Horizont-102) 102/500 pe montura AZ-GTe

Telescop SkyWatcher (Horizont-102) 102/500 pe montura AZ-GTe

Acest telescop refractor, Sky-Watcher este un instrument astronomic compact și rapid.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania