Telescoape astronomice

Informații

Producatori

Pret redus! Telescop Skywatcher 80/1000 (Travel-Max 80) Maksutov pe montura AZ-GTe Mareste

Telescop Skywatcher 80/1000 (Travel-Max 80) Maksutov pe montura AZ-GTe

SWM80AZGTe

SkyWatcher

Produs nou

Un telescop destinat in special observarii planetelor si Lunii.

Mai multe detalii

În 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 16 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 16 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 16,00 lei.


1 660,00 lei **TVA inclus

-110,00 lei

1 770,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv80mm
TipMaksutov
Distanța focală1000 mm
Raport focalf/12,5
MonturaAzimutală
Putere de separație1,74”
Magnitudinea limită12 mag
Putere de mărire utilă maximă160x
Control GoToDa
Procedura de aliniere1 sau 2 stele
WiFida

Informatii

Montura alt-azimutala cu GoTo ce poate fi controlata prin WiFi prin intermediul telefoanelor smartphone si tablete sau chiar cu o unitate de control.

Alimentarea este la 12 V, dar poate fi utilizată prin compartimentul pentru baterii. Datorită sursei interne de alimentare și a conexiunii wifi, montura poate fi utilizata fără cabluri, lucru care este extrem de confortabil și sigur. Montura StarAdventurer oferă un set extrem de compact și ușor, ideal pentru călătorii. Cu conexiuni standard 3/8", aceasta poate fi montata pe majoritatea trepiedelor foto.

Montura este destinata tuburilor telescoapelor mici, de maxim 5 kg, cu o lungime scurtă a tubului. Conexiunea este rapidă și nu necesită un instrument de prindere. Căutarea automată a obiectelor (GoTo) poate fi utilizată cu un smartphone (sau tableta). Creează o rețea Wi-Fi la care puteți conecta un telefon. Aplicația SynScan necesară poate fi descărcată gratuit de la magazinele App Store sau Google Play.

Montura se poate alinia pe 1 sau 2 stele, apoi sistemul motorizat va indrepta telescopul automat la obiectele selectate. Există mai multe funcții suplimentare disponibile. Compatibilitate excelentă cu programul planetariului SkySafari 5. Produsul este în curs de dezvoltare, astfel încât opțiunile ulterioare și alte programe planetare vor fi disponibile.

Versiunea este fără encoder: După alinierea telescopului, nu este recomandabil să-l miscați manual, deoarece acesta va pierde poziția și va relua alinierea.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Skywatcher 80/1000 (Travel-Max 80) Maksutov pe montura AZ-GTe

Telescop Skywatcher 80/1000 (Travel-Max 80) Maksutov pe montura AZ-GTe

Un telescop destinat in special observarii planetelor si Lunii.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania