Trepied foto Celestron
Trepied foto Celestron
Trepied foto Celestron
Trepied foto Celestron

Trepied foto Celestron

93606
7-14 zile
310,00 lei
cu TVA

Trepiedul foto/video Celestron este cu adevărat util atunci când doriți să faceti observatii mai stabile, prin binoclu sau telescop terestru.

>Câștigă 3 puncte/3,00 lei Câștigă 3 puncte/3,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 3,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

87.68 Lei x 4 rate

 

Trepiedul este din aluminiu, fiind usor de transportat datorita manerului incorporat. Portabilitatea faciliteaza transportul in timpul iesirilor in natura. Picioarele trepiedului Celestron sunt complet reglabile pentru a se potrivi cel mai bine cu înălțimea dorită. O coloană centrală reglabilă cu tensiune variabila vă permite să ridicați capul trepiedului mai sus decât picioarele complet extinse. Înălțimea minimă este de 68 cm, iar înălțimea maximă este de 160 cm. Tijele centrale stabilizează picioarele și se poate crește stabilitatea trepiedului prin agățarea unei greutăți suplimentare intr-un cârlig situat în partea de jos a coloanei centrale.

Capul reglabil pe trei axe este excelent pentru filmari video sau pentru a urmări un subiect în mișcare datorită capacitățili de urmarire fina. O placă de eliberare rapidă poate fi îndepărtată pentru a fi ușor atașată la portul 1/4" de pe partea inferioară a camerei dumneavoastra sau la luneta terestra. Un adaptor optional pentru binoclu poate de asemenea să se înșurubeze pe placa de deblocare rapidă, apoi prindeți  placa de capul trepiedului și fixați-o în poziție.

Rețineți că acesta este un trepied ușor. Nu este destinat binoclurilor grele, lunetelor terestre sau telescoapelor sau a oricăror echipamente care cântăresc peste 1,8kg.

Greutate
1,6 kg
Inălțime maximă trepied
160 cm
Greutate suportată
1,8 kg
Inălțime minimă trepied
69 cm
Material trepied
aluminiu
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.