Ulei imersie

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ulei de imersie Levenhuk 5ml

46393

Levenhuk

Produs nou

Uleiul pentru imersie este utilizat pentru a creste apertura numerica a obiectivului.

Mai multe detalii

In stoc

14,00 lei **TVA inclus

Informatii

Uleiul de imersie va permite sa observati specimenele la microscop la o mai  mare putere de marire si rezolutie. Uitlizand aceasta tehnica, veti reduce semnificativ pierderea de lumina a obiectivului.

Initial, uleiul de imersie era produs din extract de cedru, insa acesta devine mai vascos cu timpul si isi pierde proprietatile. Uleiul de imersie folosit astazi este unul sintetic si isi mentine toate standardele de calitate. De aceea, uleiul de imersie trebuie sa fie transparent si fara impuritatile ce pot cauza intunecarea imaginii sau distorsiunea acesteia. Acesta trebuie sa aiba acelasi indice de refractie cu cel al obiectivului si lamelei pentru preparate.

Va oferim ulei de imersie de calitate ce intruneste toate standardele de calitate, fiind sigur pentru obiectivul utilizat. Uleiul de imersie Levenhuk este usor de curatat de pe obiectiv. Se poate utiliza impreuna cu orice microscop, exceptand cele cu fluorescenta. Dupa ce terminati observatiile, uleiul trebuie sters de pe obiectiv cu un servetel moale. Puteti sterge si lamelele preparatelor cu un servetel imbibat cu solutie pentru curatare. Uleiul pentru imersie formeaza o pelicula pe obiectiv, ce trebuie inlaturata periodic.

Instructiuni pentru depozitare: Pastrati in flaconul bine inchis, la temperatura camerei, sub 30°C, departe de lumina directa.

Volum: 5ml.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ulei de imersie Levenhuk 5ml

Ulei de imersie Levenhuk 5ml

Uleiul pentru imersie este utilizat pentru a creste apertura numerica a obiectivului.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania