Ocular Lacerta Premium Flat Field 25mm
Ocular Lacerta Premium Flat Field 25mm
Ocular Lacerta Premium Flat Field 25mm
Ocular Lacerta Premium Flat Field 25mm

Ocular Lacerta Premium Flat Field 25mm

LAPF250
in 7-14 zile
252,00 lei
cu TVA

Ocular 25mm Lacerta Premium Flat Field cu câmp vizual de 65 de grade.

>Câștigă 2 puncte/2,00 lei Câștigă 2 puncte/2,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei.
 

Ocularele Lacerta Premium Flat Field oferă un câmp vizual larg și o imagine bine corectată la un preț accesibil. Sunt disponibile distanțe focale de 25 mm, 19 mm, 15,5 mm, 10,5 mm, 7,5 mm, 5,5 mm și 3,5 mm.

Câmpul vizual este de 65 de grade pentru distanțe focale mai mari și de 60 de grade pentru cele mai scurte. Câmpul larg este bine corectat chiar și în telescoapele mai rapide precum F/5-F/6. Cu toate acestea, o distorsiune minimă a marginilor este vizibilă chiar la marginea câmpului vizual la telescoapele mai rapide, dar nu este puternică. Corecția marginilor este cu siguranță la un nivel remarcabil raportat la preț.

Ocularele au 4, 5 sau 6 elemente optice, care sunt dispuse in 3 sau 4 grupe. Toate suprafețele optice au un strat anti-reflex FMC de înaltă calitate, astfel încât transmisia luminii, claritatea imaginii și contrastul sunt la un nivel foarte ridicat. Sunt foarte potrivite nu numai pentru observații deepsky, dar și pentru observarea planetelor, Lunii și stelelor duble.

Confortul la observații este de asemenea esențial. Aceste oculare oferă performanțe remarcabile și în acest domeniu. Distanța de vizualizare este între 23-16 mm, ceea ce permite observații foarte confortabile. Cupele flexibile, moi din cauciuc pot fi pliate și sporesc foarte mult senzația de confort.

În comparație cu ocularele cu preț similar, calitatea imaginii (claritate, contrast), corecția la margine și confortul sunt de asemenea mai ridicate. Deci, aceste oculare Lacerta Premium Flatfield sunt cu adevărat excelente, de nouă generație, cu un raport preț/valoare extrem de favorabil.

Greutate
80 g
Tip ocular
Flat-field
Diametru conexiune
1,25”
Câmp vizual
65 grade
Distanță de vizualizare
23 mm
Distanță focală ocular
25 mm
Lungime
75 mm
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.