• -9,00 lei
Filtru lunar Celestron

Filtru lunar Celestron 1,25" SECOND HAND

94119-A SH
In stoc
56,00 lei 65,00 lei -9,00 lei
cu TVA

Produs SECOND HAND

Filtrul reduce luminozitatea puternica a Lunii si mareste contrastul printr-o usoara colorare verzuie a imaginii.

Câștigă 0 punct/0,00 lei Câștigă 0 punct/0,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 0 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,00 lei.
 

Luna are caracteristica de a fi cel mai dese văzut obiect ceresc prin telescoape. Este fără îndoială frumoasă și misterioasă și este una dintre acele constante din viața noastră care ne conectează la fiecare altă ființă de pe planeta noastră. Indiferent cine suntem sau locul în care trăim sau călătorim, cu toții privim la aceeași Lună.

Este dificil să te uiți la Lună printr-un telescop și să vezi toate detaliile, datorită luminozității sale. Ochii noștri nu sunt pregătiți pentru fasciculul strălucitor de lumină care emite din ocular, pupila micsorandu-se, la fel cum ar face când ieșiți în lumina soarelui într-o zi de vară. Când suntem în lumina soarelui, purtăm adesea ochelari de soare. Ne ajută să ne relaxăm ochii, să ne protejăm de strălucire și să ne ajute să vedem lucrurile mai clar. Când astronomii amatori observă Luna, folosesc un filtru lunar. Filtrul lunar Celestron oferă avantaje similare celor ale ochelarilor de soare ... ochiul se relaxeazia, se deschide pentru a ne permite să vedem mai multe detalii. Acest lucru este deosebit de important atunci când observăm Luna când este aproape plină.

Filtrul lunar Celestron se înșurubează simplu pe tubul ocularelor de 1,25". Este nevoie de doar o secundă sau două pentru a vă transforma ocularul obișnuit într-unul potrivit pentru observațiile lunare. Un filtru lunar este, de asemenea, util atunci când observați Venus sau imagini luminoase terestre. Acest filtru nu este potrivit pentru vizualizarea Soarelui.

Diametru conexiune
1,25”
Tip filtru
lunar
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.