Alte sisteme

Informații

Producatori

Telescop Celestron Astrograph S 356/790 RASA 3600 OTA

64627

Celestron

Produs nou

Acest astrograf face foarte ușoară crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o cameră CCD astronomică.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 835 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 835 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 835,00 lei.


83 500,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv356 mm
TipReflector Astrograf
Distanța focală790 mm
Raport focalf/2,2
Monturafără montură
Capacitate de colectare a luminii2590
Putere de separație0.39
Acoperire antireflexStarbright XLT
Control GoToNu
Greutate tub34 kg
Diametru oglindă secundară158 mm
Obstrucţie oglindă secundară44
FIlet pentru conectare camerăM48
Lungime tub1080 mm
Material tubAluminiu
Backfocus (mm)77.5 & 55
Diametru tub (mm)405 mm

Informatii

Acest astrograf face foarte usoara crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o camera CCD astronomica. Noul design optic are un corector cu patru lentile, care incorporeaza sticla rara, care suprima aberatiile cromatice si alte probleme, cum ar fi coma si curbura campului. Niciodata pana acum un astrograf din aceasta gama de pret nu a furnizat o astfel de calitate optica si corectie pe intregul camp al imaginii. Designul permite de asemenea o vignetare foarte scazuta

  •     optica super-rapida 11" f2.2 - imagini clare in format APS este chiar optimizat pentru dimensiuni ale senzorilor de pana la o diagonala de camp de 70 mm
  •     timpi de expunere extrem de scurti - RASA astrograf capteaza imagini de douazeci de ori mai repede decat la f10! Treizeci de secunde la f2.2 corespund cu zece minute la f10
  •     camp vizual imens - cu o distanta focala de 620 mm, face ca fotografiile cu camp larg sa devina o realitate si sa aveti intotdeauna o imagine de ansamblu
  •     mecanism excelent de focalizare - noii rulmenti din bronz reduc efectul "image shift", microfocalizatorul 10:1 FeatherTouch permite focalizarea foarte precisa!
  •     caracteristici inovatoare - ventilatorul MagLev de 12V mai silentios reduce timpii de de racire, retine praful si permite circulatia optima a aerului in tub. Sunt incluse diverse adaptoare pentru marci populare de camere. Back focus pentru adaptoarele furnizate: 55 mm, back focus pentru grupul de obiective din fata: 69,26 mm.

RASA inseamna Rowe-Ackermann-Schmidt Astrograph - Dave Rowe si Mark Ackermann sunt renumiti designeri de instrumente optice. Impreuna, detin numeroase brevete asupra inventiilor lor. Astrograful RASA combina expertiza si experienta lor.

Astrograful RASA 36 are următoarele caracteristici:
  • Un cerc de imagine corectat de 60 de milimetri pentru stelele punctiforme până în cele mai îndepărtate colțuri ale celor mai mari senzori disponibili. Cercul de imagine utilizabil este de până la 70 de milimetri.
  • Grupul de lentile cu patru elemente utilizează sticlă cu dispersie extrem de scăzută (ED) pentru fotigrafia fără aberație cromatică, comă și curbură de câmp (dimensiunea spotului: <6,3 μm RMS în FOV). Gama spectrală utilizabilă este cuprinsă între 400 și 900 nanometri, astfel încât sensibilitatea senzorilor poate fi utilizată și în infraroșu apropiat până la 900 nanometri.
  • Sistemul de focalizare ultra-stabil (USFS) nou proiectat minimizează derivația de focalizare sau alte mișcări nedorite ale oglinzii primare și permite focalizarea ușoară și stabilă.
  • Cu adaptorul inclus, rezultă un back focus de 55 milimetri, ideal pentru camerele DSLR.
  • Cele două șine largi pre-instalate (standard Losmandy) permit montarea pe monturi mari și adaptarea suplimentară a accesoriilor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron Astrograph S 356/790 RASA 3600 OTA

Telescop Celestron Astrograph S 356/790 RASA 3600 OTA

Acest astrograf face foarte ușoară crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o cameră CCD astronomică.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania