Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire
Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire

Camera ZWO ASI 533MC-PRO Color cu racire

ASI533MC-P
in 7-14 zile
5.995,00 lei
cu TVA

ZWO ASI533MC Pro - cameră astronomică color, puternică, de ultimă generație.

>Câștigă 59 puncte/59,00 lei Câștigă 59 puncte/59,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 59 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 59,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

337.44 Lei x 24 rate

 

ZWO a făcut încă un pas înainte cu această nouă cameră digitală. Senzorul color cu diagonala de aprox. 16 mm poate fi folosit pe aproape orice telescop. Datorită formei pătrate, câmpul de imagine, corectat, al telescopului este utilizat în mod optim.

O caracteristică specială a ASI533MC Pro este "zero-amp glow", care elimină artefactele de imagine care apar la timpi de expunere mai lungi. În special cu această cameră, electronica reduce și efectul luminii parazite externe, astfel încât să puteți face expuneri mai lungi sub cerul poluat cu lumină.

Camera color „single shot” oferă mai mult confort decât camerele monocrome. Nu toată lumea vrea să treacă prin laboriosul proces L-RGB pentru imagini frumoase cu nebuloase sau planete colorate. Camerele color iti ofera posibilitatea de a obtine poze frumoase fara a schimba filtrele. În comparație directă cu camera DSLR, camera ASI convinge printr-o sensibilitate la lumină mult mai mare, o imagine mai netedă și o profunzime semnificativ mai mare. 

Alte avantaje și caracteristici ale produsului camerei ASI533MC Pro:

♦ USB 3.0 pentru descărcare rapidă - poate fi folosit și cu USB 2.0

♦ Buffer de memorie DDR3 pentru transfer stabil de date cu USB2.0 

♦ Răcire Peltier puternică până la 35 °C fata de condițiile ambientale

♦ Unul dintre cei mai sensibili senzori CMOS de la Sony

♦ Rezoluție înaltă de 3,76 µm pixeli - ideal pentru telescoape rapide precum Apos, Hyperstar, Celestron Faststar, telescoape newtoniene, ...

♦ Livrat cu filtru de sticla AR transparenta - transmisie completa si in infrarosu. Dacă IR trebuie să fie blocat, este necesar un filtru de tăiere IR

♦ Distanța de la filetul de conectare T2 (filet interior) la senzorul camerei: 17,5 mm

♦ Sensibilitate ridicată - QE peste 80% - cameră de astronomie ideală pentru obiecte cu luminozitate scăzută

♦ ADC pe 16 biți ... ajungeti la o performanta comparabila camerelor CCD, dar cu o sensibilitate mult mai mare.

Domenii de aplicare ale camerei:

♦ Imagini Deep-Sky (nebuloase și galaxii): datorită sensibilității ridicate, nebuloasele și galaxiile sunt fotografiate după doar câteva secunde. Camera poate fi răcită cu până la 35 °C sub temperatura mediului ambiant. Acest lucru reduce și mai mult zgomotul de imagine. Prin creșterea GAIN (comparabil cu setarea ISO pentru camerele digitale SLR), puteți reduce timpii de expunere la mai puțin de 30 de secunde. Efectele cauzate de turbulența aerului sau inexactitățile în urmărire sunt astfel eliminate.

♦ Imaginile lunare și planetare: timpii de expunere extrem de scurti datorită sensibilității ridicate "îngheață" turbulența aerului. Datorită rezoluției înalte a senzorului, multe detalii pot fi înregistrate chiar și cu o distanță focală mai mică a telescopului. Este posibilă și astronomia video.

Tehnologia de iluminare din spate:

Senzorul de imagine CMOS retroiluminat de la Sony îmbunătățește sensibilitatea și reducerea zgomotului – factorii cheie pentru îmbunătățirea calității imaginii, realinând în același timp radical structura lor fundamentală a pixelilor de la iluminarea frontală la iluminarea din spate. A păstrat avantajele senzorilor de imagine CMOS, cum ar fi consumul redus de energie și funcționarea de mare viteză.

Expunerea din spate îmbunătățește absorbția luminii și crește cantitatea de lumină în același timp. Acest lucru permite timpi de expunere semnificativ mai scurti și duce la o eficiență cuantică îmbunătățită de 80%.

Sony a dezvoltat recent o structură unică de fotodiodă și lentile pe cip optimizate pentru structuri retroiluminate, care realizează o sensibilitate mai mare și un zgomot aleator mai mic fără lumină prin reducerea zgomotului, a curentului întunecat și a pixelilor defecte în comparație cu iluminarea frontală convențională. structura.

Zero Amp Glow:

Senzorii CMOS tradiționali produc o sursă slabă de lumină infraroșie în timpul funcționării, destul de des văzută în colțul imaginilor necalibrate ca semne revelatoare ale „strălucirii amplificatorului”. Deoarece ZWO ASI 2600MC-PRO folosește circuite de strălucire cu zero amperi, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la strălucirea de fond chiar și atunci când utilizați imagini cu gain mare și expunere lungă.

Important: este necesară alimentarea externă!

Această cameră necesită 1 A chiar și în funcționare nerăcită, ceea ce reprezintă o problemă pentru prizele USB de pe computere, deoarece acestea sunt evaluate doar pentru 900 mA (0,9 A).

Prin urmare, funcționarea stabilă a camerei este posibilă numai cu o sursă de alimentare externă de 12 V.

Greutate
470 g
Lungime
85 mm
Sursă de curent
12 V
Rezoluție imagine
3008x3008
Conexiune spre telescop
1,25”
2”
T2
Tip senzor
Cip CMOS
Megapixel
9
Interfețe
USB 3.0, USB 2.0
Dimensiune chip
11,31 x 11,31 mm
Adâncime bit
14
Dimensiune pixel
3.76µm
Diametru
78 mm
Răcire
Da
Cameră color
Color
Frecventa cadrelor
20 fps
Potrivit pentru
deepsky
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.