Colimator laser 1.25" TS-Optics pentru telescoape Newton
Colimator laser 1.25" TS-Optics pentru telescoape Newton
Colimator laser 1.25" TS-Optics pentru telescoape Newton
Colimator laser 1.25" TS-Optics pentru...
Colimator laser 1.25" TS-Optics pentru...
Colimator laser 1.25" TS-Optics pentru...

Colimator laser 1.25" TS-Optics pentru telescoape Newton

LA2
În 4-8 zile
300,00 lei
cu TVA

Cu acest laser stabil este posibila colimarea precisa in cel mai scurt timp a unui telescop Newton.

>Câștigă 3 puncte/3,00 lei Câștigă 3 puncte/3,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 3,00 lei.
 

Cu acest laser stabil este posibila colimarea precisa in cel mai scurt timp a unui telescop Newton. Doar avand o optica colimata puteti profita de intreaga performanta a telescopului dumneavoastra.

Carcasa laserului are o
prelucrare precisa si este din aluminiu. O deschidere frontala permite razei laserului sa patrunda in instrument. Pentru colimare precisa colimatorul are de asemenea o fereastra laterala care permite vizualizarea unui disc la 45° cu o deschidere centrala. Cu ajutorul acestui disc puteti verifica ulterior daca s-a modificat colimarea opticii. Intrerupatorul cu 7 trepte permite reglarea intensitatii luminoase la nivelul dorit.

Aceasta unealta de colimare poate fi utilizata cu orice focuser 1,25".
Impreuna cu colimatorul veti primi un
set de instructiuni in care procesul de colimare este explicat pas cu pas. Este posibil astfel si pentru un incepator in astronomie sa poata obtine performanta optima a instrumentului.

Realizat sa reziste si pe viitor
Laserul se livreaza gata colimat, dar la nevoie este posibila o colimare ulterioara. In acest scop colimatorul este echipat cu trei suruburi de colimare aflate la 120° unul fata de celalalt.
Bateria laserului poate fi schimbata in orice moment. Pentru aceasta e nevoie doar de desurubarea unui capac mic aflat in partea din spate a laserului.

Cu acest colimator laser, telescopul dumneavoastra newton poate fi colimat in doar cateva minute!

Avantajele pe scurt:

  • colimator laser cu precizie ridicata pentru telescoape Newton
  • telescopul poate fi colimat de o singura persoana
  • conexiune 1,25''
  • disc de colimare la 45°
  • 7 nivele de intensitate luminoasa
  • instructiuni de colimare
  • cu baterie CR2032 3V inclusa

Un manual scurt - cum să utilizați colimatorul laser LA1:

1. Pregătire: Rotiți tubul într-o poziție orizontală și rotiți-l astfel încât focalizatorul să fie orientat în sus. Apoi introduceți laserul în focuserul de 1,25". Colimatorul nu ar trebui să fie prins pentru a preveni înclinarea. Un laser înclinat ar degrada rezultatul colimării.

2. Colimarea oglinzii secundare: Porniți dioda laser, uitați-vă în tub la oglinda primară și utilizați șuruburile de colimare ale oglinzii secundare până când punctul laser este centrat pe oglinda primară. Pentru aceasta este recomandat un marcaj central (inel de armare a găurilor).

3. Colimarea oglinzii primare: Rotiți colimatorul laser, astfel încât să puteți vedea în interiorul orificiului de vizualizare unghiular de 45° din capătul posterior al telescopului. Dacă optica este pre-ajustată grosier, puteți vedea deja locul reflectat pe placă. Apoi utilizați șuruburile primare de colimare a oglinzii până când punctul laser care revine atinge orificiul central al laserului. 

Gata! Acum, telescopul dvs. newton este corect colimat și gata pentru o noapte plină de succes și bucuroasă de observații!

Diametru conexiune
1,25”
Material
Metal
Tip baterie
CR2032
Tip colimator
laser
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.