Colimator laser Seben LK1 1,25"

Colimator laser Seben LK1 1,25"

59866
In stoc
200,00 lei
cu TVA

Cu acest laser stabil este posibila colimarea precisa in cel mai scurt timp a unui telescop.

>Câștigă 2 puncte/2,00 lei Câștigă 2 puncte/2,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

60.13 Lei x 4 rate

 

Pentru mai mult de un deceniu, Seben a livrat produse de înaltă calitate în întreaga lume. Printre clienții noștri se numără mii și mii de utilizatori privați, precum și instituții cunoscute, care nu s-au pronunțat în favoarea produselor noastre înainte de a efectua teste ample.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că piața a fost inundată cu multe oferte diferite. Însă în spatele multor dintre aceste oferte se ascund produse de calitate slabă. Insa trebuie sa aveți încredere în produsele Seben, deoarece acestea au fost deja încercate și testate de mii ori!

Descriere:

Acest colimator solid de înaltă precizie cu laser vă permite să aliniați rapid și precis un telescop reflector newtonian.

Utilizarea este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să potriviți colimatorul laserului în focalizatorul de 1.25". Aceasta vă permite să verificați dacă oglinzile sunt bine aliniate.

Colimatorul laser poate fi colimat și el. Dar acest lucru nu este de obicei necesar, deoarece acesta este deja bine colimat. Utilizează o baterie CR2032 3V litiu.

Conținut livrare:

1 colimator laser inclusiv baterie
Diametru conexiune
1,25”
Tip colimator
laser
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.