Diverse

Informații

Oferte speciale

Producatori

Fotometru Unihedron Sky Quality Meter Ethernet cu lentilă (versiunea LE) Mareste

Fotometru Unihedron Sky Quality Meter Ethernet cu lentilă (versiunea LE)

20965

Produs nou

Sky Quality Meter - O modalitate simplă de a determina luminozitatea cerului.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 15,00 lei.


1 510,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Culoarenegru

Informatii

Cu Sky Quality Meter puteți determina în doar câteva secunde foarte obiectiv luminozitatea cerului înstelat. Acest micuț aparat, ușor și comod încape în orice buzunar. Cu acesta puteți foarte ușor compara diferite locuri de observații pentru a găsi cel mai potrivit loc de observare a cerului. Un observator poate determina magnitudinea limită a unui loc de observații doar în mod subiectiv. Experiența, starea fizică și vederea pot influența rezultatul.

Sky Quality Meter este complet independent de acești factori.

Ce poate face Sky Quality Meter

Sky Quality Meter este în principiu un instrument fotometric. Prin intermediul unei diode de măsurare acesta înregistrează luminozitatea cerului și o afișează pe un ecran cu cifre roșii exprimate în magnitudini pe secunde de arc. După ce apăsați butonul roșu aparatul măsoară în aproximativ 8 secunde luminozitatea emițând pentru fiecare interval de o secundă un ton sonor. Domeniul de măsurare se află numai în spectrul luminii vizibile. Pe lângă măsurarea luminozității se mai face și măsurare a temperaturii în grade Celsius și Fahrenheit. În plus față de măsurarea luminozității cerului SQM-ul poate fi utilizat și în alte proiecte. Astfel își găsește utilizare în măsurarea poluării luminoase, a evoluției acesteia în anumite locații și altele. Nu pot fi comparate numai locații de observare ci puteți compara și calitatea diferitelor nopți în același loc de observații.

Recenzii

Scrie o recenzie

Fotometru Unihedron Sky Quality Meter Ethernet cu lentilă (versiunea LE)

Fotometru Unihedron Sky Quality Meter Ethernet cu lentilă (versiunea LE)

Sky Quality Meter - O modalitate simplă de a determina luminozitatea cerului.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania