Fotometru Unihedron Sky Quality Meter Ethernet cu lentilă (versiunea LE)

Fotometru Unihedron Sky Quality Meter Ethernet cu lentilă (versiunea LE)

20965
In 7-14 zile
1.510,00 lei
cu TVA

Sky Quality Meter - O modalitate simplă de a determina luminozitatea cerului.

>Câștigă 15 puncte/15,00 lei Câștigă 15 puncte/15,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 15 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 15,00 lei.
 

Cu Sky Quality Meter puteți determina în doar câteva secunde foarte obiectiv luminozitatea cerului înstelat. Acest micuț aparat, ușor și comod încape în orice buzunar. Cu acesta puteți foarte ușor compara diferite locuri de observații pentru a găsi cel mai potrivit loc de observare a cerului. Un observator poate determina magnitudinea limită a unui loc de observații doar în mod subiectiv. Experiența, starea fizică și vederea pot influența rezultatul.

Sky Quality Meter este complet independent de acești factori.

Ce poate face Sky Quality Meter

Sky Quality Meter este în principiu un instrument fotometric. Prin intermediul unei diode de măsurare acesta înregistrează luminozitatea cerului și o afișează pe un ecran cu cifre roșii exprimate în magnitudini pe secunde de arc. După ce apăsați butonul roșu aparatul măsoară în aproximativ 8 secunde luminozitatea emițând pentru fiecare interval de o secundă un ton sonor. Domeniul de măsurare se află numai în spectrul luminii vizibile. Pe lângă măsurarea luminozității se mai face și măsurare a temperaturii în grade Celsius și Fahrenheit. În plus față de măsurarea luminozității cerului SQM-ul poate fi utilizat și în alte proiecte. Astfel își găsește utilizare în măsurarea poluării luminoase, a evoluției acesteia în anumite locații și altele. Nu pot fi comparate numai locații de observare ci puteți compara și calitatea diferitelor nopți în același loc de observații.

Culoare
negru
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.