Ochelari eclipsa Get Mooned
Ochelari eclipsa Get Mooned
Ochelari eclipsa Get Mooned
Ochelari eclipsa Get Mooned

Ochelari eclipsa Get Mooned

American Paper Optics
ECLIPBPGMOO
Indisponibil
24,00 lei
cu TVA

Singura modalitate de a vedea în siguranță o eclipsă de Soare este cu noii noștri ochelari speciali.


Câștigă 0 punct/0,00 lei Câștigă 0 punct/0,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 0 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,00 lei.
 

Ochelarii noștri Eclipse sunt fabricați exclusiv cu lentile polimerice rezistente la zgârieturi de 2 mil (negru/argintiu) care filtrează 100% din razele dăunătoare ultraviolete și infraroșii și 99,999% din lumina vizibilă intensă. Filtrele noastre premium pentru eclipse creează cele mai clare imagini solare cu o culoare portocalie naturală. Cu o densitate optică de 5 sau mai mare, ochelarii noștri sunt conformi cu ISO 12312-2 și certificati CE sunt testați independent și siguri pentru toate fazele eclipsei.

Cu peste douăzeci și cinci de ani de experiență, suntem foarte mândri de reputația noastră pentru produse de înaltă calitate, care oferă o combinație de performanță și stil.

Nu doriți să ratați viitoarele eclipse de Soare din 2023 și 2024? Indiferent dacă doriți să comandați ochelari de eclipsă pentru familie, școală sau afacerea dvs., avem o mare varietate de stiluri și modele diferite care vă permit să vizualizați eclipsa de Soare în siguranță.

Cu ochelarii noștri pentru eclipsă de soare puteți vedea în siguranță o eclipsă de Soare! Oferim chiar și ochelari de vizualizare a eclipsei solare în diferite stiluri. Faceți din următoarea eclipsă de Soare un eveniment uimitor cu filtre solare de cea mai bună calitate realizate.

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.