Filtru TS Optics 2''  albastru -apertura minima 80mm
Filtru TS Optics 2''  albastru -apertura minima 80mm
Filtru TS Optics 2''  albastru -apertura minima...
Filtru TS Optics 2''  albastru -apertura minima...

Filtru TS Optics 2'' albastru -apertura minima 80mm

TSBlau2
In stoc
150,00 lei
cu TVA

Filtrele de culoare de la Teleskop-Service pot fi utilizate pentru observații vizuale și pentru astrofotografie.

Câștigă 1 punct/1,00 lei Câștigă 1 punct/1,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

37.58 Lei x 4 rate

 

Filtru de culoare de 2" pentru observarea și fotografierea lunii și a planetelor

Filtrele de culoare de la Teleskop-Service oferă un raport pret/calitate excelent. Filtrele sunt foarte potrivite pentru observații și pentru astrofotografie. Înșurubați filtrul în filetul ocularului, roata de filtre sau adaptorul și urmăriți Luna și planetele cu un contrast mai mare.

Lista filtrelor de culoare recomandate cu domeniile lor de aplicare

Prin combinarea filtrelor, deschideți noi câmpuri interesante de aplicații. Există o apertură recomandată a telescopului menționată la fiecare filtru.

TS Galben # 12 - de la apertură de 80 mm Contrastul de pe suprafața Lunii este semnificativ crescut. Detaliile suprafeței și norii de pe Marte devin vizibile. Marea Pată Roșie a lui Jupiter este evidențiată. Cromatismul albastru a refractoarelor acromatice (culoare falsă) este suprimată. Filtrul este potrivit și pentru observații în amurg.

TS Orange # 21 - de la apertură de 80 mm Furtunile de praf de pe Marte devin vizibile. Structurile din atmosferele lui Jupiter și Saturn sunt mai bine accentuate. Fazele lui Mercur și Venus pot fi observate mai bine, chiar și în timpul zilei sau în amurg. În telescoapele mai mari devin vizibile și detaliile din atmosfera lui Uranus.

Roșu TS # 25 - de la apertură de 80 mm Efectul este similar cu cel al filtrului roșu deschis # 23, dar mai intens. Filtrul îmbunătățește puternic detaliile suprafeței pe Marte.

TS Blue # 80A - de la apertură de 70 mm Filtrul crește foarte mult contractul în atmosferele lui Jupiter și Marte. Calotele de gheață polare de pe Marte sunt considerabil îmbunătățite. Fazele lui Venus devin mai vizibile.

TS Verde închis # 58 - de la apertură de 120 mm Efectul filtrului verde # 56 este clar crescut din nou. În plus, inelele lui Saturn sunt separate de planetă și mai clar.

Diametru conexiune
2"
Acoperire antireflex
Multiplă
Tip filtru
colorat
Material cadru de montare
Aluminiu
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.