Filtru Omegon 1.25" Skylum premium

Filtru Omegon 1.25" Skylum premium

47428
In 5-8 zile
100,00 lei
cu TVA

Filtrul Omegon 1.25" Skylum  - cel mai usor mod de a descoperi mai multe detalii ale suprafetelor planetelor Marte si Jupiter.

Câștigă 0 punct/0,00 lei Câștigă 0 punct/0,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 0 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,00 lei.
 

Doriti mai multe detalii si contrast cand observati Luna si planetele? Si totusi mentinand o imagine naturala. Atunci filtrul Omegon Skylum este alegerea perfecta. Acesta amplifica detaliile in zonele de rosu si albastru ale spectrului - vedeti benzile de pe Jupiter in culori mult mai vii si descoperiti mai mlute detalii ale planetei Marte.

Avantaje pe scurt:

- contrast mai puternic ale imaginii planetelor Marte si Jupiter - vedeti cum detaliile in zona de rosu se disting mai bine

- obiectele deep sky - contrast imbunatatit ale nebuloaselor si galaxiilor

- ideal pentru telescoapele mai mici - imaginile din ocular sunt luminoase si detaliate

- filet filtru 1,25"

- destinat si astrofotografiei

Un "expert" pentru cerul noptii

Nu trebuie sa petreceti mult timp gandindu-va ce filtru ar trebui utilizat pentru un anumit obiect. Filtrul Skylum este universal si este destinat multor obiecte astronomice. Acesta intuneca fundalul cerului noptii si imbunatateste contrastul culorilor albastru si rosu. Acesta va produce mai multe detalii chiar si in cazul nebuloaselor de culoare rosie. Are un efect real de 'sky glow'.

Filtrul creste contrastul, fiind util la observarea fazelor Lunii. Care sunt avantajele pentru dumneavoastra? Pe viitor veti putea sa observati aceste obiecte in detalii mai bune.

Inlatura lumina artificiala

Similar filtrului pentru nebuloase, filtrul Skylum permite trecerea doar a anumitor lungimi de unda si reduce reflexia luminii. In plus, blocheaza lumina becurilor stradale - de exemplu liniile spectrale ale lampilor cu vapori de sodiu. Lumina obiectelor astronomice este de aceea observata mai intens de catre ochiul uman.

Destinat telescoapelor mici si mari

Filtrul Skylum are o buna transmisie a luminii. Acest lucru il face ideal pentru observatii vizuale in telescoape mici sau mari. Se poate utiliza chiar si in telescoape de 80mm.

Filtru destinat roiurilor stelare si galaxiilor

Stelele arata precum niste diamante stralucitoare pe o matase neagra? Ar fi frumos. Dar din oras cerul arata de multe ori precum un zid gri din beton. Insa nu trebuie sa acceptati acest lucru, montati filtrul Skylum la ocular si incepeti sa va bucurati de roiurile stelare si de galaxii. Fundalul cerului va parea mai intunecat iar obiectele mai contrastante.

 

Diametru conexiune
1,25”
Tip filtru
Deep - sky
Material cadru de montare
Aluminiu
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.