Filtru Svbony pentru Luna 1,25”
Filtru Svbony pentru Luna 1,25”
Filtru Svbony pentru Luna 1,25”
Filtru Svbony pentru Luna 1,25”

Filtru Svbony pentru Luna 1,25”

F9114L
in 4-5 saptamani
63,00 lei
cu TVA
Filtrul de 1,25" are o transmisie ridicată în spectrul vizual și îmbunătățește contrastul atunci când se observă obiecte mai strălucitoare, inclusiv Luna și planetele.

Câștigă 0 punct/0,00 lei Câștigă 0 punct/0,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 0 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,00 lei.
 

• Filtrul are un și un ușor efect de reducere a poluării luminoase. Acesta întunecă puțin fundalului cerului, astfel încât obiectele mai slabe să fie văzute mai clar.
• Filtrul Svbony filtrează în mod eficient lungimile de undă selective de sodiu și alte surse artificiale utilizate în mod obișnuit în iluminatul stradal. Deși nu este un filtru pentru nebuloase, îmbunătățește observarea obiectelor deepsky prin creșterea contrastului acestora față de fundal.
• Cadru metalic de calitate premium și filet. Filtrul se va potrivi cu toate ocularele și accesoriile de dimensiuni standard de 1,25". Este montat într-o carcasă anodizată și este filetat pe ambele părți.
• Filet standard pentru orice ocular telescop de 1,25" sau alt accesoriu. Se livrează cu o cutie din plastic pentru a-l păstra în siguranță și curat atunci când nu este utilizat.

Diametru conexiune
1,25”
Tip filtru
lunar
Material cadru de montare
Aluminiu
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.