Pensulă cu cap din carbon Lenspen MicroPro
Pensulă cu cap din carbon Lenspen MicroPro
Pensulă cu cap din carbon Lenspen MicroPro
Pensulă cu cap din carbon Lenspen MicroPro

Pensulă cu cap din carbon Lenspen MicroPro

Lenspen
LP-NMCP-1
In 5-8 zile
70,00 lei
cu TVA

Pensula de curățare a carbonului este perfecta pentru curățarea tuturor tipurilor de optică:  binocluri, obiective, accesorii optice, filtre și alte dispozitive optice.

Câștigă 0 punct/0,00 lei Câștigă 0 punct/0,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 0 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,00 lei.
 

Datorită tehnologiei sale cu carbon activ, acesta nu zgârie lentila, îndepărtând ușor grăsimea și alte murdărie din acesta. Capacul capacului de curățare este tip șurub, care poate fi fixat în siguranță și curățat automat și reîncărcat. Diametrul capului este de 13,5 mm.

LensPen New MicroPro este ideal pentru obiectivele de dimensiuni mici, unde nu putem utiliza dimensiunea standard. Potrivit pentru ochelari (chiar și pe suprafețe concave), lentilele obiectivelor și orice optică de mici dimensiuni.

Suprafața trebuie mai întâi curatata cu peria și apoi curățați suprafața cu discul de carbon activ. Pentru a elimina petele persistente, treceti in mod repetat pcu peria peste acestea. Buretele cu carbon activ din cupă poate fi utilizat pentru a reîmprospăta suprafața de curățare, astfel încât Lenspen poate fi folosit de sute de ori.

După utilizare, înlocuiți capacul și rotiti-l de mai multe ori, astfel încât suprafața de curățare să fie curățată și reumplută cu praf de carbon. Pentru curățarea perfectă, nu este necesar lichid sau alcool, pulberea de curățare pe bază de carbon nu curge și nu se usucă. Funcționarea sa convenabilă, sigură, ușoară și rapidă îl face ușor de transportat.

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.