Lanterna rosie Celestron
Lanterna rosie Celestron
Lanterna rosie Celestron
Lanterna rosie Celestron
Lanterna rosie Celestron
Lanterna rosie Celestron

Lanterna rosie Celestron

93588
In stoc
90,00 lei
cu TVA

O lanternă roșie este unul dintre cele mai utile accesorii pe care le puteți deține ca astronom amator, indiferent cât de ocazionale sunti observațiile pe timp de noapte.

Câștigă 0 punct/0,00 lei Câștigă 0 punct/0,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 0 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 0,00 lei.
 

Dacă intenționați să observați impreuna cu alte persoane, la un star party, sau in curtea casei, o lanternă roșie este un accesoriu important.

Când sunteți în afara la astronomie sau orice activitate de noapte care vă cere să vedeți cât mai mult posibil, orice lumină albă va strica adaptarea ochilor la intuneric. De fiecare dată când folosiți lumină albă, ochii reacționează, pupila se contractă, avand  o deschidere mai mică iar aceasta înseamnă întotdeauna mai puțină lumină adunata, indiferent dacă vorbim de ochi sau de echipamentul optic.

O lanternă roșie vă permite să vedeți hartile stelare, să găsiți un ocular în cutia cu accesorii, sau să nu va incurcati in cablurile monturii și alte obstacole fără a fi afectata vederea de noapte. Cu cât vederea de noapte este mai bine adaptata, cu atât mai mult puteți vedea în ocular.

Lanterna Celestron Night Vision utilizează două LED-uri pentru a oferi o iluminare roșie variabilă. Utilizați rotita pentru a regla intensitatea luminii in functie de cum aveți nevoie. Forma pătrată a lanternei o împiedică să se rostogolească de pe masa de observatii la pământ. Un șnur este atașat, astfel încât se poațe purta în jurul gâtului. Lanterna Night Vision este alimentată de o baterie de 9V (inclusă).

alimentare
9V
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.