Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360
Microscop inversat MAGUS Bio V360

Microscop inversat MAGUS Bio V360

83483
in 7-14 zile
30.000,00 lei
cu TVA

Microscop de calitate pentru domeniul cercetării, este conceput pentru studiul precipitatelor lichide, coloniilor de celule, celulelor vii, culturilor de țesuturi și a altor specimene colorate și necolorate din sticla de laborator.

>Câștigă 300 puncte/300,00 lei Câștigă 300 puncte/300,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 300 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 300,00 lei.
 

Designul său inversat permite utilizarea de vase Petri, plăci, flacoane, sticle și baloane de până la 75 mm, cu o grosime de 1,2 mm. Microscopul folosește obiective speciale pentru lucrul cu astfel de articole din sticlă.
Cu condensatorul îndepărtat, este posibil să se observe culturi celulare în vase Petri sau în baloane cilindrice de până la 187 mm.
Tehnica microscopiei cu lumină transmisă (câmp luminos și contrast de fază) poate fi utilizată pentru studierea probelor.
Instalarea componentelor opționale va permite utilizarea contrastului de modulare Hoffman.
Microscopul este folosit pentru cercetare în medicină, farmacologie, biologie și virologie. Configurația superioară a microscopului este potrivită pentru FIV.

Cap microscop
Cap binocular cu optică corectată la infinit. Camera digitală este instalată în portul lateral de pe capul microscopului. Fasciculul se împarte 100/0 sau 0/100.

Revolver rotativ
Revolverul rotativ este codat pentru 5 obiective. Un obiectiv suplimentar poate fi instalat și în slotul liber pentru a obține o putere de mărire opțională.

Obiective
Obiective acromate tip plan infinit cu distanță mare de lucru pentru vase cu grosimea bazei de 1,2 mm. Distanța parafocală este de 60 mm.
Un obiectiv este folosit pentru a lucra folosind metoda câmpului luminos și trei obiective sunt folosite pentru a lucra folosind metoda contrastului de fază.

Menținerea unor niveluri confortabile de luminozitate la schimbarea puterii de mărire
Obiectivele de diferite puteri de măriri transmit lumină cu niveluri de intensitate diferite și astfel de fiecare dată când schimbați obiectivele, luminozitatea trebuie ajustată. În plus, luminozitatea crește brusc la trecerea de la un obiectiv cu putere de mărire mai mare la unul cu mărire mai mică. O creștere bruscă a luminozității cauzează oboseala ochilor. MAGUS Bio V360 este echipat cu control inteligent al luminozității. Microscopul cunoaște luminozitatea pentru fiecare obiectiv pe care utilizatorul l-a selectat și setează automat această luminozitate la rotirea revolverului. Controlul inteligent reduce timpul necesar pentru reglarea luminozității. MAGUS Bio V360 mărește confortul utilizatorului și economisește timp chiar și atunci când munca necesită schimbări frecvente a puterii de  mărire.

Mecanism de focalizare
Butoanele de focalizare grosiere și fine sunt coaxiale și situate în partea de jos. Cercetătorul își poate pune mâinile pe masă și poate lua o poziție confortabilă în fața microscopului.
Butonul de blocare a focalizării grosiere vă ajută să reglați rapid microscopul după schimbarea subiectului de studiu. Butonul este situat în partea stângă a microscopului pe aceeași axă cu mecanismul de focalizare.
Inelul din partea dreaptă reglează tensiunea cursei de focalizare grosieră. Utilizatorul ajustează tensiunea confortabilă pentru lucru.

Masă microscop
Masa mecanică este fixă. Pe masă este instalat un mecanism special, care mută recipientele din sticla de laborator în două direcții perpendiculare. Mișcarea fină oferă un studiu precis: nici o parte a specimenului nu va fi trecută cu vederea. Setul de microscop include un suport universal pentru vase.

Condensator
Un accesoriu glisant de contrast de fază este instalat în condensator. Inelele de contrast de fază pot fi centrate. Utilizarea cursorului economisește timp la trecerea de la o tehnică de microscopie la alta.
Un accesoriu glisant de contrast sau un accesoriu glisant de contrast cu modulație Hoffman poate fi instalat în fanta condensatorului.

Iluminare
LED-ul de 3W oferă o iluminare puternică, care este suficientă pentru tehnicile de contrast de fază și câmp luminos cu multe obiective. Temperatura de culoare nu se schimbă atunci când reglați luminozitatea. LED-ul are o durată de viață de 50.000 de ore.

Ecran de stare LCD
Ecranul LCD de la baza microscopului afișează puterea de mărire a obiectivului, luminozitatea și modul de funcționare („sleep”, „eco”).
Folosind ecranul și două butoane, utilizatorul microscopului reglează luminozitatea, blochează reglarea luminozității și setează modul de repaus și temporizatorul de oprire automată.

Design ergonomic
Disconfortul fizic provoacă oboseală și reduce productivitatea. Designul ergonomic al microscopului joacă un rol important în cercetarea științifică de zi cu zi.
MAGUS Bio V360 oferă confort utilizatorului în timpul lucrului.
Capul microscopului este situat într-un unghi ergonomic, astfel încât spatele și gâtul să nu obosească.
Datorită mesei joase și compacte, utilizatorului îi este convenabil să manipuleze proba și să lucreze cu sticla de laborator.
Butoanele de focalizare sunt situate în partea de jos. Utilizatorul nu trebuie să-și încordeze mâinile. Datorită mișcării line a mecanismului, utilizatorul poate focaliza fără efort.

Caracteristici:

     •Cercetarea obiectelor în sticla de laborator: vase Petri, baloane, permite lucru cu sticlă de până la 185 mm grosime
     •Metode de cercetare: câmp luminos și contrast de fază; cu echipamente suplimentare: contrast de modulare Hoffman și metode de contrast de relief
     •Revolver rotativ codat: luminozitatea sursei de lumină este setată automat în funcție de obiectivul selectat
     •Cap binocular cu tub lateral pentru montarea unei camere digitale; diviziunea fasciculului 100/0 sau 0/100
     •Iluminatorul cu lumină transmisă este LED de 3W cu economie de energie, cu o durată de viață de până la 50.000 de ore
     •Condensator cu fantă pentru instalarea accesoriilor glisante; accesoriu glisant de contrast de fază inclus, inelele de fază sunt centrate
    •Sistem inteligent de control al luminii: selectare automată a luminozității, blocare a luminii, oprire automată a temporizatorului, ecran LCD pentru starea de funcționare
     •Masă cu mișcare de-a lungul axelor X și Y, suport universal pentru vase inclus, un mâner lung de control al mesei asigură confortul utilizatorului în timpul lucrului.

Conținut colet:

     •Microscop cu sursă de alimentare încorporată, sursă de lumină transmisă, mecanism de focalizare, masă, suport pentru condensator și revolver rotativ
     •Condensator cu fantă pentru glisare
     •Cap de microscop binocular cu tub lateral
     •Obiectiv acromat tip plan corectat la infinit: 4x/0,10 WD 30 mm, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat plan corectat la infinit: 10x/0,25 fază WD 10,2 mm, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat plan corectat la infinit: 20x/0,40 fază WD 12 mm, înălțime parafocală 60 mm
     •Obiectiv acromat plan corectat la infinit: 40x/0,60 fază WD 2,2 mm, înălțime parafocală 60 mm
     •Ocular 10x/22mm cu distanșă ochi-ocular mare și reglare dioptrii (2 buc.)
     •Cupe pentru pentru oculare (2 buc.)
     •Accesoriu pentru centrare
     •Accesoriu glisant de contrast de fază cu inele de fază de centrare
     •Placă rotundă pentru masă
     •Suport universal pentru vase
     •Adaptor camera C-mount
     •Cablu de alimentare AC
     •Husă anti praf.

Putere de mărire
40x, 100x, 200x, 400x
Distanţă interpupilară
48–75mm
Tip constructiv
binocular
Compensare dioptrii
+/-5
Iluminare
da (LED)
Ocular
10x/22Weitfeld
Condensator
N.A. 0,3
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
45°
Focusare
Acționare fină și rapidă
Masa specimene
250x170mm
revolver
5 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.