Microscop metalurgic inversat MAGUS Metal V700 DIC

Microscop metalurgic inversat MAGUS Metal V700 DIC

83714
in 7-14 zile
56.000,00 lei
cu TVA

Microscopul este conceput pentru studiul microstructurii metalelor și aliajelor, materialelor semiconductoare și a altor specimene opace. 

>Câștigă 560 puncte/560,00 lei Câștigă 560 puncte/560,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 560 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 560,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

2934.92 Lei x 24 rate

 

Designul microscopului inversat nu limitează dimensiunea probei examinate; doar greutatea este limitată la 2 kg. Eșantionul trebuie mai întâi prelucrat special, apoi așezat pe masă cu suprafața în jos. Microscopul implementează trei tehnici de contrast în lumina reflectată: câmp luminos, polarizare simplă și contrast de interferență diferenţial. Metoda câmpului luminos oferă o imagine mărită a obiectului. Polarizarea simplă îndepărtează strălucirea suprafețelor și evidențiază polimerii și alte elemente străine. Contrastul de interferență diferențială colorează diferența de înălțime a unui obiect și, prin urmare, dezvăluie topografia specimenului. Obiectul de studiu va apărea în relief.

Tubul trinocular și portul lateral al camerei permit conectarea simultană a unui monitor și a unei camere digitale. Microscopul poate fi utilizat în diverse domenii (industria metalurgică, inginerie, aerospațială, nucleară și energetică), precum și în laboratoare de cercetare și universități tehnice.

Capul microscopului

Lungimea tubului – infinit (∞). La asamblarea microscopului, utilizatorul poate roti tuburile ocularului la 180° și poate regla ocularele pentru a se potrivi înălțimii. Capul este trinocular. Monitorul este montat în tubul trinocular iar camera digitală – în portul lateral. Fasciculul luminos de pe capul trinocular este divizat 50/50 (tubul este deschis) sau 100/0 (tubul este închis), pe corp – 100/0 sau 0/100.

Revolver rotativ

Revolver rotativ  cu 5 obiective este montat pe suport sub masă. Revolverul rotativ are un slot special pentru glisare DIC, care este utilizat atunci când se lucrează în metoda de contrast de interferență diferențială cu obiective 5x, 10x și 20x.

Obiective

Obiective plan acromate cu o distanță mare de lucru care sunt proiectate pentru câmpul luminos, polarizare simplă și metode DIC. Pentru tehnica de microscopie în câmp întunecat, alegeți MAGUS Metal V700 BD.

Mecanism de focalizare

Butoanele de focalizare coaxiale grosiere și fine sunt situate la baza microscopului pe ambele părți. Utilizatorul își poate pune mâinile pe masă și poate lua o poziție relaxată în timp ce observă. Ajustarea focalizării este lină și fără efort. În dreapta, se află butonul de blocare a focalizării grosiere pentru ajustări rapide după schimbarea probei. În partea stângă, există inelul de reglare a tensiunii de focalizare.

Masă mecanică

Obiectul este mișcat prin deplasarea mesei de-a lungul a două axe. În centrul mesei este instalată o placă rotundă rotativă cu un orificiu de diametru adecvat (10 mm, 20 mm sau 30 mm). Suportul pentru specimen este folosit pentru a ține obiectul pe loc.

Sursă de lumină

Lampa are un bec cu halogen de 30W. Este suficient de luminos pentru a fi utilizat cu obiective de 4x până la 100x care sunt utilizate pentru microscopie în câmp luminos, lumină polarizată și DIC. Becul cu halogen emite lumină cu o temperatură de culoare care permite lucrul confortabil.

luminare cu lumină reflectată

Sistemul de iluminare face posibilă configurarea iluminării Köhler. Diafragmele sunt pre-centrate din fabrică și nu necesită centrare suplimentară. Dacă este necesar, diafragmele pot fi reglate cu șuruburi de centrare. Sursa de lumină este centrată de-a lungul a trei axe. Analizatorul și polarizatorul detașabil sunt destinate tehnicii microscopiei de polarizare. Polarizatorul se rotește 0–360°, dar analizatorul nu se rotește.

Acesoriul glisant cu prismă DIC este utilizat când se lucrează prin metoda contrastului de interferență diferenţială cu obiective 5x, 10x și 20x.
Un set de filtre vă poate ajuta să reglați reproducerea culorilor.

Caracteristici:
 •Potrivit pentru studiul obiectelor opace de până la 2 kg
 •Cap trinocular
 •Două tuburi independente pentru instalarea unei camere digitale și a unui monitor: un tub vertical și un tub lateral pe corp; Diviziunea fasciculului 50/50 și 100/0 pe capul trinocular și 100/0 și 0/100 pe corp
 • Iluminator puternic cu lumină reflectată cu halogen de 30 W oferă lumină naturală strălucitoare
 •Iluminare Köhler, elemente de iluminare centrate, dispozitiv simplu de polarizare, fantă pentru accesorii glisante DIC
 •Filtrele reduc intensitatea anumitor lungimi de undă și ajustează reproducerea culorilor în fotografia prin microscop
 •Masă de dimensiuni mari cu placă rotundă rotativă cu găuri de 10 mm, 20 mm și 30 mm.

Setul include:
 •Microscop cu mecanism de focalizare, masă și revolver rotativ
 •Unitate de iluminare
 •Cap trinocular
 •Obiectiv acromat tip plan infinit: PL L5x/0,12 WD 26,1 mm
 •Obiectiv acromat 
tip plan infinit: PL L10х/0,25 WD 20,2 mm
 •Obiectiv acromat 
tip plan infinit: PL L20х/0.40 WD 8.80mm
 •Obiectiv acromat 
tip plan infinit: PL L50х/0,70 WD 3,68 mm
 •Obiectiv acromat 
tip plan infinit: PL L100x/0,85 (uscat) WD 0,40 mm
 •Ocular 10x/22mm cu distanță ochi-ocular mare (2 buc.)
 •Adaptor C-mount 1x
 •Accesoriu glisant DIC pentru obiective 5x, 10x și 20x
 •Cheie hexagonală
 •Cablu de alimentare AC
 •Husă anti praf.

Greutate
16 kg
Putere de mărire
50x, 100x, 200x, 500x, 1000x
Distanţă interpupilară
48–75 mm
Tip constructiv
trinocular
Iluminare
halogen
Ocular
10x/22 widefield
Sursă de curent
220V
Postură vizualizare
45° vedere inclinata
Masa specimene
242x200mm
revolver
5 obiective
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.