Monturi

Informații

Oferte speciale

Producatori

Montură Skywatcher HEQ5 PRO cu SynScan GoTo

HEQ5pro

SkyWatcher

Produs nou

Montura Skywatcher HEQ5 este o montură precisă destinată pentru astrofotografie, greutatea maximă susținută fiind de 12kg.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

4 942,34 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate26 kg
MonturaEcuatorială
Control GoToDa
Inălțime maximă trepied123 cm
Greutate suportată15 kg
SoftwareSynscan
GPSoptional
Procedura de aliniere1, 2, sau 3 stele
Baza de date42.900
Scală axă polarăda
Cercuri gradateda
Prindere pentru șină prismaticăda
Corecție PECda
Actualizabil prin internetda
Tavă accesoriida
Lunetă polarăda
Greutate trepied5,6 kg
Material trepiedoțel
Contragreutăți2x5kg
Diametru tija contragreutati18 mm
MotorizareDa
WiFinu

Informatii

Montura este echipată cu motorașe pas cu pas ce oferă o viteză de 800x (3,4 grade/sec.) Un port autoguider (ST4) este inclus. Viteza corecției poate fi ajustată între 0,5x și 800x.

Unitatea GoTo:

Această versiune dispune de ultima generație de unitate de control manuală SynScan GoTo. Baza de date conține 42900 de obiecte, incluzând catalogul Messier, NGC și IC plus stele duble și variabile. Montura are și funcția ”tur ghid” prin care arată toate obiectele vizibile. Unitatea de control manuală ajută la alinierea polară corectă. Se pot verifica tensiunea curentului și temperatura. Pentru astrofotografie, funcția PEC (corecția periodică a erorilor) ajută la o urmărire precisă. Softul poate fi updatat. Tensiunea de intrare este de 12v.

 Montura HEQ-5 Pro GoTo:

Montura ecuatoriala de inalta calitate HE-Q 5 transforma telescopul dumneavoastra intr-un instrument de precizie pentru observatii astronomice interesante si fascinante. Facilitatile extinse ale monturii HE-Q 5 Pro Go Toinclud o luneta polara care va permite aducerea telescopului in pozitia corecta fara efort, cercuri gradate din aluminiu in ascensie si declinatie precum si motoare electrice de urmarire pentru ambele axe. Dumneavoastra trebuie sa puneti montura corect in pol inainte de inceperea observatiilor iar apoi telescopul poate prelua urmarirea boltii ceresti cu ajutorul motoarelor - este recomandata cu deosebire pentru initierea in astrofotografie! Montura cantareste numai 7.4kg si este semnificativ mai stabila decat simpla montura EQ-5. Montura HEQ-Q5 Pro Go To rezista de asemenea mult mai bine la vibratii.

Caracteristici ale monturii si ghidajului:

  • Viteze 2x, 8x, 16x sideral
  • Moduri de urmarire: sideral, lunar, solar si sideral
  • Luneta polara

Urmatoarele sunt continute la livrare:

  • Montura ecuatoriala HEQ-5 Pro Go To cu motoare in ambele axe
  • Unitate de control SynScan
  • Trepied robust din teava de otel
  • Contragreutati specifice
  • Element de stabilitate suplimentara cu suport pentru ocular

Monturile ecuatoriale Skywatcher mari HEQ-5 si NEQ-6 se pot achizitiona in trei variante: Classic, SynTrek si SynScan. Varianta Classic nu poarta o denumire spaciala ci doar numele variantei constructive in timp ce alte variante au in descriere suplimentar un sufix ca de ex. "SynTrek" sau "Pro SynScan". In timp ce varianta clasica are in echipare motoare DC, celelalte variante utilizeaza motoare pas cu pas. Variantele SynTrek se livreaza cu o unitate de control foarte simpla, in schimb modelele SynScan sunt adevarate monturi GoTo deoarece vin echipate cu unitatea de control SynScan.

Pentru varianta Classic exista diponibil un Kit Upgrade SynScan GoTo. Gasiti modelul potrivit si informatii suplimentare la sectiunea "Accesorii recomandate". Acest Upgrade Kit transforma orice montura Classic intr-o adevarata varianta SynScan. Varianta SynTrek este inca de la livrare pregatita pentru a putea conecta o unitate de control SynScan, care se poate achizitiona separat astfel incat montura SynTrek se poate transforma de asemenea intr-o varianta SynScan.

Recenzii

Scrie o recenzie

Montură Skywatcher HEQ5 PRO cu SynScan GoTo

Montură Skywatcher HEQ5 PRO cu SynScan GoTo

Montura Skywatcher HEQ5 este o montură precisă destinată pentru astrofotografie, greutatea maximă susținută fiind de 12kg.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania