Oculare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ocular Baader Hyperion 31mm, asferic

2454631

Baader Planetarium

Produs nou

Ocularele modulare multifunctionale Baader Hyperion au stabilit noi standarde de calitate si performanta in intreaga lume.

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 8,00 lei.


840,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Tip ocularWA
Diametru conexiune1,25"; 2"
Câmp vizual68 grade
Distanță de vizualizare20 mm
Distanță focală ocular31 mm
Filet filtruda
Adaptor cameră foto opționalda

Informatii

In mod normal razele care strabat marginea unei lentile sunt refractate mai puternic spre centru decat cele care strabat aproape de centrul lentilei. Din aceasta cauza in cazul unor sisteme necorectate, campul vizual devine neclar pe margine. Corectia asferica a unui sistem optic poate indrepta numeroase defecte optice in acelasi timp. Claritatea este restabilita pe intregul camp vizual iar distorsionarea imaginii este redusa la minim in ocular. 

Ocularul este livrat cu conexiuni pentru 1.25" si 2".

Imagini asemanatoare!

Avantajele pe scurt :

  • Calitate inalta a prelucrarii
  • Utilizare confortabila
  • Camp vizual mare
  • Claritate perfecta a imaginii
  • Corectie cromatica deosebita
  • Utilizare duala atat pe 1.25” cat si pe 2”
  • Distorsionare redusa a imaginii
  • Astigmatism aproape inexistent
  • Fara efecte de vignetare

Acoperire Baader Phantom Group™ acesta este o acoperire antireflex multipla compusa din 7 straturi cu o reflexie reziduala extrem de scazuta. Denumirea "Group" indica cel mai bun strat antireflex destinat pentru fiecare tip de sticla optica in parte utilizata in ocularul respectiv.

Toate aceste straturi antireflex, pe fiecare tip de suprafata a sticlei au fost optimizate astfel incat sa fie cel mai eficiente acolo unde ochiul uman este cel mai sensibil noaptea - aproximativ 520nm, care este regiunea verde a spectrului.

Cele mai bune straturi antireflex apar aproape incolore - acest lucru dovedeste ca acoperirea functioneaza egal pe intreg spectrul vizibil. Straturile antireflex Phantom Group sunt, in functie de tipul sticlei, aproape fara culoare. In acest mod este asigurata cea mai mica pierdere de lumina a ochiului adaptat la intuneric si faptul ca nici o lumina exterioara nu va interfera.

Daca priviti direct catre elementul optic (ocular sau obiectiv) si vedeti o reflexie puternica verde, atunci aceasta nu este o acoperire Baader Phantom Group! O reflexie verde intensa indica o tehnologie de slaba calitate si inseamna ca lumina este reflectata ineficient - adica pierduta  - chiar in spectrul util intre 500-550nm.


Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular Baader Hyperion 31mm, asferic

Ocular Baader Hyperion 31mm, asferic

Ocularele modulare multifunctionale Baader Hyperion au stabilit noi standarde de calitate si performanta in intreaga lume.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania