Oculare

Informații

Producatori

Ocular TS Plössl 20 mm

P20A

Teleskop Service

Produs nou

Plössl de 20 mm este un ocular foarte bun pentru observatii deepsky, datorită  contrastului ridicat. 

Mai multe detalii

În stoc

125,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Tip ocularPlössl
Diametru conexiune1,25”
Câmp vizual52 grade
Acoperire antireflexMultiplă
Număr lentile4
Număr grupe2
Distanță focală ocular20 mm
Filet filtruda

Informatii

Ocularele TS Plossl poseda toate proprietatile caracteristice unui ocular Plossl de calitate. Raportul pret/calitate si performanta acestora fac ca aceste oculare sa fie recomandabile celor cu un buget limitat.

Ocularul nu adaugă nici o culoare falsă imaginii, în opoziție cu mai multe oculare simple cu mai puține elemente. Din acest motiv, aceste oculare pot fi folosite foarte bine pentru observațiile lunare și planetare. Cu un ocular Barlow, puteți mări și mai mult, păstrând în același timp observatiile confortabile.

Ocularul Plössl de 20 mm este, de asemenea, un ocular excelent pentru observarea roiurilor,  nebuloaselor și galaxiilor. Ocularul funcționează cu toate telescoapele, chiar și cu sisteme Newtoniene rapide și oferă un câmp vizual ușor observabil.

Caracteristici:

·        Imagine de calitate caracteristica unui ocular Plossl;

·        Protectie de cauciuc pentru oprirea luminii parazite;

·        Acoperire antireflex pentru imagine cu contrast ridicat;

·        Filet pentru filtre standard 1.25”.

Utilizare

Ocularele Plossl, datorita design-ului cu 4 lentile, sunt corectate impotriva aberatiilor cromatice. Majoritatea telescoapelor sunt echipate standard cu oculare inferioare care poseda aberatie cromatica sau care cauzeaza un contrast redus al imaginii. Ocularele Plossl sunt un inlocuitor foarte bun si rezonabil ca pret al acestor oculare. Acestea pot fi utilizate pentru orice tip de observatii astronomice si sunt potrivite chiar si pentru observatii terestre.

Calitatea

In cazul acestui tip de oculare se pune un accent destul de mare pe calitate. Lentilele sunt executate din sticla de calitate si ofera o imagine clara cu contrast ridicat datorita acoperirii antireflex a tuturor suprafetelor lentilelor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular TS Plössl 20 mm

Ocular TS Plössl 20 mm

Plössl de 20 mm este un ocular foarte bun pentru observatii deepsky, datorită  contrastului ridicat. 

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania