Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"
Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"
Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"
Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"
Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"
Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"
Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"
Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"

Ocular planete TS Optics HR 25mm 1,25"

HR25
In 5-8 zile
345,00 lei
cu TVA

Ocularele Planetary HR sunt optimizate pentru o claritate extraordinară a imaginii, fiind ideale pentru observațiile planetare.

>Câștigă 3 puncte/3,00 lei Câștigă 3 puncte/3,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 3,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

86.43 Lei x 4 rate

 

Ocularele Planetary HR sunt optimizate pentru o claritate extraordinară a imaginii, fiind ideale pentru observațiile planetare. Spre deosebire de alte oculare pentru observații planetare, cum ar fi Orthos, acestea au o distanță interpupilară mult mai mare și un câmp vizual mai mare. Ocularele Planetary HR nu oferă doar o claritate excepțională a imaginii, ci și un confort sporit la observații!
Astfel ocularele Planetary HR sunt cele mai performante oculare universale pentru toate tipurile de observații astronomice.

  • Observații lunare și planetare cu contrast ridicat și distanță de privire confortabilă
  • Observarea nebuloaselor și galaxiilor – fundalul este negru mat

1. Confort la observații
Ocularele Planetary HR nu oferă doar o claritate extraordinară a imaginii. Acestea se caracterizează și prin distanța de privire excepțională. Distanța interpupilară este considerabil mai mare decât, de exemplu, la ocularele ortoscopice cu aceeași distanță focală. Astfel ocularele sunt perfecte și pentru purtătorii de ochelari. Cupa de cauciuc variabilă se poate regla prin rotire. Fiecare observator poate să-și regleze precis poziția ideală de vizualizare.
2. Construcția lentilelor
Construcția lentilelor ocularelor Planetary HR este realizată de firma TMB! 6 lentile asigură o distanță de privire mare și un câmp vizual mare, perfect corectat. Deosebit de importatnt: claritatea imaginii rămâne pe întregul câmp vizual la cel mai ridicat nivel!
3. Imagini extrem de clare
Claritatea imaginii pe ax este perfectă, la fel ca într-un ocular ortoscopic foarte bun. Spre deosebire de acestea claritatea imaginii rămâne la un nivel foarte ridicat pe întregul câmp vizual care este mult mai mare. Se observă o pierdere a clarității chiar și la telescoapele cu un raport focal ”rapid” abia foarte târziu, sau chiar deloc. Din acest motiv mulți observatori consideră ocularele Planetary HR mai superioare!
4. Acoperire antireflex multiplă completă
O acoperire antireflex multiplă pe toate suprafețele sticlă-aer asigură o transmisie și un contrast excelente. Imaginile fantomă și reflexiile interne sunt suprimate eficient.
5. Nici un efect Kidney-Bean
Ocularele ieftine au adesea un efect Kidney-Bean pronunțat. Atunci când mișcați puțin capul o umbră va acoperi parțial câmpul vizual. Astfel observația va fi deranjată. Datorită construcției ingenioase a lentilelor acest efect este eliminat aproape complet la ocularele HR Planetary.
6. Potrivit și pentru vizualizare binoculară
Ocularele HR Planetary sunt perfecte pentru observații binoculare. Aici este hotărâtoare distanța de privire mare și cupa de cauciuc reglabilă. Cu ambii ochi puteți vedea la observațiile planetare detalii care alfel nu ar fi fost vizibile!
7. Fotografiere
Ocularele Planetary HR sunt ideale pentru fotografie. Spre deosebire de multe alte oculare cu câmp larg distorsiunea imaginii esre mult mai mică. Datorită diametrului mare al lentilelor și a adaptării optimizate nu are loc efectul de vignetare obișnuit la majoritatea aparatelor foto. Aveți un câmp vizual fotografic bine iluminat. La aparetele foto SLR nu există de asemenea nicio o umbrire.
8. Conexiunea la telescop
Ocularele Planetary HR au o conexiune la telescop de 1.25" cu sistem de siguranță. Fiecare ocular are un filet standard pentru filtre de 1.25"

Greutate
136 g
Tip ocular
oculare planetare
Diametru conexiune
1,25”
Câmp vizual
60 grade
Distanță de vizualizare
16 mm
Acoperire antireflex
Multiplă
Număr lentile
6
Distanță focală ocular
25 mm
Cupe ocular
rotativ
Filet filtru
da
Adaptor cameră foto opțional
da
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.