Oglinzi și prisme zenitale

Informații

Oferte speciale

Producatori

Oglindă diagonală Baader ClickLock 2” cu filet M68 (Zeiss)

2956100Z

Baader Planetarium

Produs nou

Oglinda diagonală Baader Clicklock 2" este o oglindă dielectrică, cu o reflectivitate de 99%.

Mai multe detalii

7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 13 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 13,00 lei.


1 320,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipOglindă zenitală
Diametru conexiune2"
Oglindă zenitală2” - 90°
Postură vizualizare90°
Transmisie99%
Conexiune spre ocular2"
Conexiune 2M68

Informatii

Acum câțiva ani, Baader Planetarium a introdus oglinda diagonală dielectrică Maxbright 2”, una din cele mai bune existente până la acea dată. Noua oglindă diagonală Baader Clicklock 2" duce această inovație mai departe. La fel ca predecesoarea sa, oglinda diagonală Baader Clicklock 2" folosește aceeași tehnologie de depunere a straturilor dielectrice. Această tehnologie înlătură o problemă ce apărea mereu până atunci: acoperirea multistrat ducea la o tensionare a suprafeței, o deformare a oglinzii până la valoarea de lambda/2. Asta însemna evident și o pierdere semnificativă a calității imaginii. Procesul de depunere al straturilor dielectrice inventat de Baader menține calitatea lambda/2 chiar și după depunerea straturilor. 

Straturile dielectrice au o reflectivitate de 99%, atât vizual cât și fotografic, suprafața fiind foarte durabilă în timp. Aceast va dura mulți ani, fără să-și piardă reflectivitatea, putând fi curățată fără teama zgârierii lor. Oglinda este supradimensionată intenționat pentru a nu produce vignetare pe formatul de 2”.

Noul mecanism ClickLock de 2” are aceeași simplitate și siguranță în folosire ca și cel de pe formatul de 1,25”. Printr-o ușoară rotire a inelului de cauciuc (ce asigură o aderență bună la prindere), adaptorul ClickLock strânge ocularul atât de bine încât puteți ridica întregul telescop ținând de el. Mecanismul de prindere folosește trei puncte care țin ocularele de 2” bine centrate și fără să miște.

Adaptorul de 2” poate fi înlăturat, permițând astel prinderea întregului sistem de componente T-2. Filetul M68 permite montarea la refractoarele Zeiss.

Caracteristici:

- Oglindă mare cu suprafață de înaltă precizie (1/10 Lamdba) și grup de acoperire dielectric
- Această diagonală oferă cea mai mare deschidere și cel mai scurt backfocus posibil pentru 2".
- Design elegant, cu suprafețe solide și muchii rotunjite

Recenzii

Scrie o recenzie

Oglindă diagonală Baader ClickLock 2” cu filet M68 (Zeiss)

Oglindă diagonală Baader ClickLock 2” cu filet M68 (Zeiss)

Oglinda diagonală Baader Clicklock 2" este o oglindă dielectrică, cu o reflectivitate de 99%.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania