Postere / Calendare

Informații

Producatori

Poster 110 Obiecte Messier

4104

Produs nou

Bijuteriile DeepSky intr-un poster de calitate.

Mai multe detalii

În 4-8 zile

75,81 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Înălţime80 cm
Lăţime60 cm
Materialhartie
LimbaGermana

Informatii

Cand priviti cerul noptii, veti observa mai intai cele mai stralucitoare stele, Luna, si planetele apropiate. Cu toate astea, in noptile senine, se pot distinge in Calea Lactee, mici zone mai luminoase slab definite. Calea Lactee este imediat observabila de pe un cer curat, insa sunt si alte obiecte mai mici ce pot fi vazute cu ochiul liber.

La sfarsitul secolului al XVIII-lea si inceputul secolului XIX, francezul Charles Messier a facut un catalog al acestor obiecte difuze. Intentia sa era de a evita confuzia acestor obiecte cu comete - fenomene ce prezentau un deosebit interes la acea data.

Catalogul Messier contine 110 obiecte ce nu au fost categorisite sistematic. Acestea includ in principal galaxii, roiuri stelare, nebuloase si ramasite ale novelor. De vreme ce catalogul Messier include doar cele mai stralucitoare si vizibile obiecte, acest catalog contine unele din cele mai impresionante obiecte de observat pentru astronomii amatori. Chiar si astazi, aceste obiecte sunt marcate cu litera "M" de la Messier impreuna cu numarul lor istoric.

Recenzii

Scrie o recenzie

Poster 110 Obiecte Messier

Poster 110 Obiecte Messier

Bijuteriile DeepSky intr-un poster de calitate.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania