Kit accesorii Celestron 1.25"
Kit accesorii Celestron 1.25"
Kit accesorii Celestron 1.25"
Kit accesorii Celestron 1.25"
Kit accesorii Celestron 1.25"
Kit accesorii Celestron 1.25"

Kit accesorii Celestron 1.25"

94308
In 7-14 zile
795,00 lei
cu TVA

Kitul de accesorii al Celestron este o modalitate excelentă de a extinde funcționalitatea telescopului.

>Câștigă 7 puncte/7,00 lei Câștigă 7 puncte/7,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 7 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 7,00 lei.
 

În interiorul cutiei de transport din plastic, căptușită cu spumă, veți găsi aceste accesorii:

  • Ocular Plossl de 17 mm - 1,25”
  • Ocular Plossl de 6 mm - 1,25”
  • Barlow/adaptor T 2x - 1,25 ”
  • Filtru albastru # 80A - 1,25”
  • Filtru roșu # 25 - 1,25 ”
  • Filtru lunar - 1,25”
  • Lavetă de curățat din microfibră

Oculare - Ocularele Plossl de 17 și 6 mm pot fi utilizate în orice telescop cu un focuser de 1,25”. Fiecare ocular are un design cu patru elemente cu un câmp vizual aparent de 52º. Lentilele sunt complet multi-acoperite antireflex pentru a îmbunătăți transmisia luminii și a proteja optica. Ocularul Plossl de 17 mm oferă o mărire medie în majoritatea telescoapelor, iar cel de Plossl de 6 mm oferă măriri mari, excelent pentru Lună și planete, mai ales atunci când condițiile de vizualizare sunt bune.

Ocular Barlow 2x Adaptor T - Versiunea Barlow 2x inclusă va dubla mărirea oricărui ocular de 1,25”. Ocularul Plossl de 17 mm inclus în acest kit va dubla puterea, devenind efectiv un ocular de 8,5 mm, iar cel de 6 mm va oferi mărirea unuia de 3 mm. Orice alte oculare de 1,25” pe care le aveți deja vor funcționa și cu acest accesoriu, oferindu-vă și mai multe opțiuni de mărire. Nu uitați, măririle mari nu produc întotdeauna rezultate clare, mai ales în serile cu condiții de seeing slab. Experimentați pentru a găsi măririle cele mai bune pentru dvs. și pentru telescopul dvs. Filetul T este prelucrat în partea superioară a acestui ocular Barlow, permițând utilizatorului să atașeze o cameră cu adăugarea unui inel T opțional. Instrucțiunile pentru atașarea camerei sunt incluse în kitul de accesorii al observatorului.

Filtre - filtrele colorate scot la iveală anumite detalii pe suprafața planetei sau în structurile noroase. Ambele filtre planetare, precum și filtrul pentru Lună, pot fi utilizate pe orice ocular de 1,25” cu filete corespunzătoare. Pur și simplu înșurubați unul pe ocularul ales și glisați-l în focuser.

  • # 80A este un filtru albastru mediu care îmbunătățește contrastul centurilor de nori de pe Jupiter și a calotelor polare de pe Saturn. De asemenea, poate fi folosit pentru a crește contrastul pe Lună dacă nu vă deranjează schimbarea culorii.
  • Filtrul # 25 are o culoare roșu intens și este o alegere bună atunci când doriți să definiți calotele polare de pe Marte. Este de asemenea distractiv să folosiți acest filtru atunci când observați Jupiter. Filtrul roșu # 25 blochează destul de puțină lumină care trece prin telescop, totuși este cel mai bine folosit pe obiecte luminoase cu telescoape cu apertură mai mare.
  • Filtrul pentru Lună este unul dintre primele accesorii pe care majoritatea noilor astronomi amatori îl cumpără și, dintr-un motiv bun! Ajută la blocarea unei porțiuni de lumină pe care Luna o trimite în ocular, astfel încât să puteți vedea detalii mai bine. Puteți încerca acest filtru și pe Venus; blochează suficientă strălucire astfel încât fazele planetei să poată fi văzute mai ușor.

Lavetă de curățare și geantă: păstrați laveta de curățat din microfibră în kitul de accesorii, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână. Folosiți-l pentru a îndepărta în siguranță amprentele și murdăria de pe optica dvs. fără a lăsa reziduuri în urmă. Nu uitați să suflați sau să periați particulele de praf de pe optică înainte de a le șterge cu laveta. Cutia de transport din plastic negru are spumă tăiată la interior pentru a vă proteja  accesoriile. Păstrați-le pe fiecare în locul stabilit când nu sunt utilizate și le veți menține ca noui. Cutia este suficient de mare pentru a transporta în siguranță câteva accesorii suplimentare.

Greutate
1021 g
Tip ocular
Plössl
Diametru conexiune
1,25”
Câmp vizual
52 grade
Distanță focală ocular
17 mm
Dimensiune interioara LxlxH (cm)
31.11x24,13x11.43
No reviews

Produse vizualizate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.