Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre si adaptoare
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre si adaptoare
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre si adaptoare
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre si adaptoare
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre si adaptoare
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre...
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre...
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre...
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre...
Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre...

Set 12 piese TS-Optics 1.25" oculare cu filtre si adaptoare

TSOkularkoffer
În stoc
1.499,00 lei
cu TVA

Acest set de accesorii este ideal pentru începători și conține cele mai importante oculare, filtre și chiar un adaptor pentru astrofotografie - într-o carcasă din metal de înaltă calitate.

>Câștigă 14 puncte/14,00 lei Câștigă 14 puncte/14,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 14 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,00 lei.
 

Acest set de oculare, filtre și adaptoare conține accesorii de înaltă calitate de 1,25" pentru telescopul dvs. la un preț favorabil. Completează accesoriile standard simple care sunt livrate în principal cu telescoapele pentru începători. Cu acest set de accesorii telescopul dvs. devine semnificativ mai mult puternic. Carcasa protejează accesoriile de înaltă calitate atunci când sunt depozitate și în timpul transportului. Când observați, toate articolele sunt bine aranjate la dispoziția dvs.

Trei oculare TS-Optics Super-Plössl pentru claritate și luminozitate optimă a imaginii

Aceste oculare Super-Plössl sunt echipate cu un strat de acoperire antireflex de înaltă calitate pe toate suprafețele sticlă-aer și oferă o imagine strălucitoare și contrastantă. Ocularele sunt formate din patru elemente optice cu margini înnegrite. Corpul este realizat din metal și este echipat cu un filet pentru filtru de 1,25" spre telescop.

32 mm TS-Optics Super-Plössl: Ocularul este perfect potrivit pentru observarea nebuloaselor, a roiurilor de stele și a galaxiilor. Oferă câmp vizual maxim pe formatul de 1,25".

9 mm TS-Optics Super-Plössl: Un ocular bun pentru toate măririle, pentru măriri medii la Lună și planete, dar și pentru nebuloase strălucitoare și roiuri de stele. Ocularul este de asemenea potrivit pentru proiecție utilizând adaptorul de proiecție furnizat.

6 mm TS-Optics Super-Plössl: Un ocular puternic pentru măriri mari, de exemplu pentru observarea craterelor lunare, a planetelor sau a stelelor duble.

Ocular TS-Optics 15 mm cu unghi larg cu câmp vizual de 70°

Ocularul este perfect potrivit pentru observarea roiurilor de stele, nebuloase și galaxii cu o mărire mai mare. Datorită câmpului vizual mare, nu veți pierde imaginea de ansamblu, în ciuda măririi mari. Cu o distanță de vizualizare mare, ocularul este perfect potrivit pentru purtătorii de ochelari.

Ocular TS-Optics 2x Barlow pentru observații vizuale și fotografie

Ocularul TS-Optics 2x Barlow este de înaltă calitate pentru dublarea măririi. Este plasat pur și simplu între focuser și ocular. Acest Barlow este multi-acoperit antireflex pentru un contrast ridicat și o claritate foarte bună. Ocularul Barlow poate fi folosit și fotografic. Înșurubați elementul Barlow din tub, introduceți-l în adaptorul foto și veți obține un convertor fotografic cu conexiune T2 pentru camera dvs. Elementul Barlow are un filtru de 1,25".

Cinci filtre color de înaltă calitate pentru un contrast crescut pentru Lună și planete

Filtrele de culoare pot însemna diferența dintre a vedea și a nu vedea anumite detalii! Am inclus cele mai importante filtre de culoare în setul TS-Optics. De asemenea, puteți combina filtrele și încercați astfel efecte noi.

galben deschis: Creșterea generală a contrastului chiar și pentru telescoapele mai mici, ideală, de asemenea, pentru observațiile în amurg, reducerea aberației cromatice a refractoarelor.

galben închis: Creștere puternică a contrastului pentru Lună, Jupiter și Saturn. Poate fi folosit și pentru observații în lumina de zi. Aberația cromatică a refractoarelor este aproape complet eliminată.

albastru: Observarea suprafeței Marte și îmbunătățirea contrastului centurilor de nori la Jupiter. În telescoapele mai mari, structurile norilor de pe Venus devin vizibile.

roșu: Creșterea extremă a contrastului pe Lună, calotele polare de pe Marte devin vizibile și regiunile întunecate sunt mai bogate în contrast. De asemenea, potrivit pentru observații pe timp de de zi.

verde: Filtru de contrast important pentru observarea lunii, filtru bun pentru Marea Pată Roșie de pe Jupiter și, de asemenea pentru structurile de nori de pe Saturn.

Filtru de densitate neutră ND06 pentru Lună și planete

Aproape toată lumea consideră că Luna este prea strălucitoare pentru a fi observată confortabil printr-un telescop. ND0.6 Moon Filter reduce intensitatea luminii lunii la un nivel confortabil (25%).

Pe lângă confortul vizual mai bun, puteți vedea și mai multe detalii, care altfel sunt pierdute de strălucire. Acesta nu este un simplu filtru de lună verde! Luna rămâne neutră, fără culori nenaturale! De asemenea, puteți combina filtrul gri cu filtrele de culoare.

Adaptor T2 pentru astrofotografie

Adaptorul de proiecție permite conectarea camerei dvs. astronomice sau a SLR la telescop. Se compune din două părți. Adaptorul scurt face trecerea la T2. Cu acesta, telescopul dvs. devine un teleobiectiv. Un telescop cu distanță focală de 900 mm se transformă într-un teleobiectiv cu distanță focală de 900 mm. De asemenea, puteți înșuruba elementul Barlow al obiectivului 2x Barlow în adaptor pentru dublarea distanței focale, ca la un convertor.

Dacă doriți să fcți proiecție prin ocular, de exemplu cu Super-Plössl de 9 mm, este utilizat întregul adaptor. Astfel obțineți o creștere extremă a distanței focale și puteți fotografia chiar și planete mici cu detalii.

O geantă premium robustă din aluminiu care poate fi blocată. Interiorul din spumă are găuri pre-tăiate, astfel încât să puteți depozita accesorii suplimentare. Carcasa este perfectă și pentru transport - accesoriile valoroase rămân protejate.

♦ Setul de 1,25" se potrivește foarte bine tuturor telescoapelor obișnuite și completează în special telescoapele pentru începători

♦ Oculare de 1,25", multi-acoperite antireflex cu distanțe focale: 32 mm, 9 mm și 6 mm
♦ Ocular cu unghi larg de 1,25" cu distanță focală de 15 mm și câmp vizual de 70°
♦ Ocularul Barlow 2x 1,25" multi-acoperit antireflex dublează mărirea
♦ Cele mai importante cinci filtre de culoare de 1,25" pentru creșterea contrastului - galben deschis, galben închis, albastru, roșu și verde
♦ Neutru 1.25" ND06 filtru gri pentru diminuarea luminozității, poate fi combinat cu filtrele de culoare
♦ 1.25" adaptor focal și proiecție pentru astrofotografie
♦ Geantă de transport și depozitare de înaltă calitate cu spumă internă.
Oculare
Plossl 32 mm, 6 mm, 9 mm, SWA 15 mm
Barlow
2x
Tip ocular
Super Plössl
Diametru conexiune
1,25”
Acoperire antireflex
Multiplă
Număr lentile
4
Număr grupe
2
Câmp vizual aparent
52 grade
Tip filtru
galben deschis, galben inchis, albastru, rosu, gri, verde
Filet filtru
da
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.