Seturi de accesorii

Informații

Producatori

Geamantan cu oculare si accesorii TSoptics Mareste

Geamantan cu oculare si accesorii TSoptics

4534

Teleskop Service

Produs nou

Acest geamantan cu accesorii este o colectie bine gandita pentru utilizare cu telescopul dumneavoastra.

Mai multe detalii

În stoc

1 074,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

OcularePlossl 32 mm, 6 mm, 9 mm, SWA 15 mm
Barlow2x
Tip ocularSuper Plössl
Diametru conexiune1,25”
Acoperire antireflexMultiplă
Număr lentile4
Număr grupe2
Câmp vizual aparent52 grade
Tip filtrugalben deschis, galben inchis, albastru, rosu, gri, verde
Filet filtruda

Informatii

Acest geamantan cu accesorii este o colectie bine gandita pentru utilizare cu telescopul dumneavoastra. Scopul acestui produs nu este de a oferi o gama de oculare intr-un geamantan ci este de a pune la dispozitie un sortiment de accesorii bine gandit. Toate aceste accesorii se gasesc intr-un frumos geamantan de aluminiu cu interior captusit. Aceste geamantan cu oculare va ofera posibilitatea de a completa telescopul dumneavostra. Geamantanul de aluminiu este unul de calitate rezistent la lovire cu posibilitate de inchidere cu cheie. Captuseala interioara permite adaugarea si de alte accesorii. Produsul este unul ideal pentru transport, potrivit pentru a va proteja accesoriile mai valoroase.

Continutul geamantanului cu oculare si accesorii:

Ocularele Super Plossl 32mm, 9mm, 6mm:

Ocularele Super Plossl va ofera o imagine luminoasa cu contrast ridicat. Reflexiile interne sunt minimizate prin acoperirea anti reflexie completa a suprafetelor de sticla si prin innegrirea suprafetelor interioare. Rezultatul este o imagine cu proprietati care sunt specifice in mod normal ocularelor dintr-un segment de pret superior.

Ocularul de 32mm Super Plossl va ofera un camp vizual maxim. Este un ocular recomandat pentru observatii de camp larg. Ocularele cu distanta focala de 9mm si 6mm sunt gandite pentru a fi folosite la observarea detaliilor la grosismente mari.

Ocularul SWA 15 mm:

Ocularul Super Wide Angle este un ocular pentru utilizare generala. Si acest ocular are o acoperire antireflexie completa oferind imagini clare cu contrast ridicat. Ocularul ofera o putere de marire medie potrivita pentru a observa Luna si planetele impreuna cu satelitii. Puterea de marire medie permite observarea cu succes si a nebuloaselor, roiurilor stelare si a galaxiilor. Acest lucru face ca ocularul sa reprezinte un bun ocular cu camp larg de uz general care inchide spatiul dintre ocularul de 32mm si cel de 9mm Super Plossl.

Barlow 1.5x si 2x:

Si in cazul lentilei barlow s-a avut in vedere o calitate buna a prelucrarii. Acest barlow acromat are de asemenea o acoperire anti reflexie completa si o constructie solida din metal. Pentru a obtine puteri de marire mari, astronomii amatori folosesc frecvent o lentila barlow. Puteti folosi acest barlow cu oricare ocular din acest set.

Set de filtre compus din 6 filtre de calitate:

Filtrele continute in set au o calitate optica ridicata. S-a avut in vedere la aceste filtre ca inelul de metal sa sustina sticla fara a induce tensiuni in aceasta. Filetul de pe ambele parti ale filtrului ofera si posibilitatea combinarii acestora. Acest fapt deschide posibilitati interesante de observare a obiectelor sistemului solar. Filtrele sunt bine alese avandu-se in vedere caracteristicile fiecaruia. Sunt incluse urmatoarele filtre: galben deschis, galben inchis, albastru, rosu, verde si gri ND 0,6 (permite trecerea a 25% din lumina). Filtrul gri poate fi utilizat cu succes in combinatie cu celelalte filtre.

Adaptorul de proiectie pentru fotografiere prin telescop:

Multi amatori au dorinta de a face o poza obiectelor observate. Adaptorul foto solid va ofera posibilitatea sa faceti fotografii prin telescop. Introduceti foarte simplu adaptorul in focuser la fel ca un ocular si puteti atasa la acesta aparatul foto. Pentru aceasta mai aveti insa nevoie de un inel adaptor T2 specific tipului de aparat SLR sau DSLR. Adaptorul este impartit in 2 parti: partea de jos este gandita pentru fotografierea in focar fara ocular iar partea de sus permite introducerea unui ocular cum ar fi cele doua oculare de 6 si 9mm Super Plossl sau ocularul de 15mm SWA. Daca aveti un aparat care nu permite focalizarea puteti atasa adaptorului ansamblul de lentile al barlow-ului. Cu ajutorul acestora se prelungeste distanta focala si imaginea poate fi focalizata.

Continut:

  • 3 x oculare Super Plossl 32 mm, 6 mm si 9 mm
  • 1 x ocular SWA 15 mm
  • 1 x barlow 2x
  • 6 x filtre colorate ( galben deschis, galben inchis, albastru, rosu, gri, verde)
  • 1 x adaptor foto pentru astrofotografie


Cumparand acest set de accesorii cheltuiti cu 400 lei mai putin decat daca ati cumpara fiecare produs individual.

Recenzii

Scrie o recenzie

Geamantan cu oculare si accesorii TSoptics

Geamantan cu oculare si accesorii TSoptics

Acest geamantan cu accesorii este o colectie bine gandita pentru utilizare cu telescopul dumneavoastra.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania