Telescop N 150/750 VX6 Advanced OTA, calitate optica 1/10, Orion Optics UK
Telescop N 150/750 VX6 Advanced OTA, calitate optica 1/10, Orion Optics UK
Telescop N 150/750 VX6 Advanced OTA, calitate optica 1/10, Orion Optics UK
Telescop N 150/750 VX6 Advanced OTA, calitate...
Telescop N 150/750 VX6 Advanced OTA, calitate...
Telescop N 150/750 VX6 Advanced OTA, calitate...

Telescop N 150/750 VX6 Advanced OTA, calitate optica 1/10, Orion Optics UK

Orion Optics UK
60542
in 7-14 zile
3.400,00 lei
cu TVA

Seria de telescoape VX cuprinde unele dintre beneficiile majore ale seriei CT de înaltă calitate, fiind în același timp mult mai accesibilă.

>Câștigă 34 puncte/34,00 lei Câștigă 34 puncte/34,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 34 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 34,00 lei.
 

Instrumentele VX oferite vin cu aceeași optică de înaltă calitate ca și seria CT și sunt furnizate cu un raport de interferometru Zygo.

Toate modelele sunt echipate cu un căutător de 50 mm și un focalizator de 2" de calitate (inclusiv un adaptor de 1,25"). Tubul din aluminiu permite ca telescoapele VX să fie montate cu ușurință pe monturi, datorită greutății sale reduse. Celula oglinzii cu suspensie în 9 puncte de precizie, răcită cu ventilator, oferă suport și răcire perfectă oglinzii principale, permițând menținerea preciziei oglinzii și controlul distribuției greutății cu punctele de sprijin.

Telescopul VX va oferi unele dintre cele mai bune imagini posibile într-un model pentru începători.

Telescop N 150/750:

Acest telescop reflector newtonian versatil oferă atât începătorilor, cât și astronomilor amatori mai experimentați, multă lumină și stabilitate ridicată la un preț foarte bun. Adună atât de multă lumină cu diametrul său generos de 150 mm încât DSO-urile îndepărtate, cum ar fi Nebuloasa Ring din Lyra sau Nebuloasa Dumbbell, devin vizibile, iar roiurilele globulare, precum M13, se transformă într-o multitudine de stele individuale la marginile lor. Observarea planetelor oferă detalii bogate în imaginile lui Saturn, Jupiter, Venus și Marte. Telescopul are un raport focal f/5, astfel se încadrează în clasa telescoapelor newtoniene „rapide”. Prin urmare, acest telescop este deosebit de potrivit pentru astrofotografie. Capacitatea de adunare a luminii a modelului 150 este de 460 de ori mai mare decât cu ochiul liber.

Avantajele pe scurt:

     -putere relativ mare de adunare a luminii datorită aperturii de 150 mm
     -rezistent la vibratii si vant datorita designului compact
     -oglindă primară parabolică limitată de difracție
     -imagine cu contrast ridicat datorită brațelor subțiri ale suportului secundarei
     -portabil și cu asamblare rapidă
     -timpii de expunere scurți pentru astrofotografie datorită distanței focale scurte

Modelul Advanced al seriei VX vine cu o optică 1/10 pv în loc de standardul 1/8 pv.

Tub standard sau lung? Telescoapele din această serie au o distanță focală scurtă care, cu adăugarea unui adaptor pentru camere foto, vă poate oferi performanțe fotografice spectaculoase, în primul rând la obiectele Deep Sky. Versiunea L are o distanță focală mai mare. Vă poate oferi imagini vizuale uimitoare la puteri de măriri mai mari și poate fi extrem de util în fotografiarea planetelor și a Lunii.

Celula oglinzii: Cea mai bună optică din lume nu își va arăta valoarea dacă nu este susținută corect în telescop. Suporturile oglinzii prost proiectate sunt mai mult decât capabile să transforme imaginea produsă de o oglindă cu wavefront de 1/10PV într-una mai slabă cu o întreagă lungime de undă. Aceste telescoape sunt livrate cu o celulă cu suprafață din aluminiu anodizat, optimizată computerizat, cu ventilator de răcire încorporat (12 V DC).

Are un sistem de suspensie cu vârf din nylon66 în 9 puncte, care distribuie „sarcina” oglinzii cât mai uniform posibil în cele 9 puncte din spatele oglinzii.

Focalizator ACU-2S: Acesta este un focalizator Crayford de 2”(50,8 mm) de înaltă calitate. Mecanismul propriu-zis este extrem de fin, atât în ceea ce privește viteza normală de focalizare, cât și micro cu raport 10:1 pentru o focalizare precisă cu un ocular sau cameră foto. Pentru fotografie este ideal pentru camerele de dimensiuni mici spre medii, inclusiv DSLR și camere CCD de format mediu. 

Oglinda este parabolică și are o reflectivitate de 97%.

Telescopul se livrează fără șină prismatică.

Calitate optică: wavefront 1/10.

Diametru obiectiv
150 mm
Tip
Newton
Distanța focală
750 mm
Raport focal
f/8
Montura
fără montură
Tip focuser
Crayford cu microfocalizator
Căutător
8x50
Capacitate de colectare a luminii
460
Putere de separație
0,91”
Magnitudinea limită
12,7 mag
Putere de mărire utilă maximă
300x
Control GoTo
Nu
Conexiune spre ocular
1,25", 2"
Greutate tub
4,5 kg
Diametru oglindă secundară
50 mm
Lungime tub
750 mm
Material tub
Aluminiu
Diametru tub
167 mm
No reviews

Accesorii recomandate

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.