Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon
Dezumidificator DUNEDRY Omegon

Dezumidificator DUNEDRY Omegon

79578
in 7-14 zile
149,00 lei
cu TVA

Absorbantul de umezeală DUNEDRY oferă soluția ideală pentru a vă menține echipamentul valoros uscat și în siguranță, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: stele.

Câștigă 1 punct/1,00 lei Câștigă 1 punct/1,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,00 lei.
 

Protecție împotriva umezelii: absorbantul de umezeală DUNEDRY pentru echipamentul dvs. astronomic. Cunoașteți problema lentilelor aburite și a echipamentului umed după o noapte lungă sub cerul liber? Absorbantul de umezeală DUNEDRY oferă soluția ideală pentru a vă menține echipamentul valoros uscat și în siguranță, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: obiectele astronomice.

Caracteristici:

     •Utilizare ușoară și design compact împotriva umezelii.
     •Cu indicator: schimbarea culorii de la alb la albastru indică când este necesară uscarea.
     •Ușor de uscat în cuptorul cu microunde pentru o utilizare durabilă.
     •Material ecologic: silicon nanoporos în cadru elastic de protecție.
     •Absorbantele multiple maresc protectia pentru un volum mai mare.

Utilizare ușoară
Cu absorbantul de umezeală DUNEDRY, îngrijorarea cu privire la excesul de umiditate atunci când depozitați telescoape și oculare este de domeniul trecutului. Pur și simplu așezați-l lângă echipamentul optic - în acest fel, absorbantul de umezeală DUNEDRY protejează eficient împotriva mucegaiului, ciupercilor și ruginii. Chiar și în timpul când optica nu este utilizată. Când îl puneți în geantă sau valiză, asigurați-vă că fixați în siguranță absorbantul de umezeală DUNEDRY pentru a minimiza mișcarea. Acest lucru previne efectiv mișcările necontrolate și potențialele deteriorări ale suprafeței echipamentului.

Indicator convenabil de umiditate
O întrebare care apare întotdeauna când folosiți desicant: materialul mai absoarbe umiditatea? Pentru a evita această incertitudine, DUNEDRY are un indicator inteligent. Cu o schimbare de culoare de la alb la albastru, indică când este necesară uscarea. Cu acest feedback, echipamentul dumneavoastră rămâne în mod optim protejat, chiar și după perioade lungi de depozitare.
Sfat: Vă recomandăm uscarea numai atunci când indicatorul este colorat complet în albastru - atunci DUNEDRY este complet saturat de umiditate.

Curățare ușoară
Absorbantul de umezeală nu este doar durabil în utilizare, ci și foarte ușor de curățat - pur și simplu ștergeți-l cu o cârpă moale și uscată. Sfat: Evitați picăturile și contactul cu apa și alte lichide pentru a preveni deteriorarea proprietăților nanoporoase. Manualul de instrucțiuni oferă toate informațiile de care aveți nevoie despre utilizare.

Protecție perfectă pentru echipamentul dumneavoastră
Cu absorbantul de umezeală DUNEDRY, alegi o protecție fiabilă pentru echipamentul tău astro. Protejați ceea ce contează pentru dvs. și concentrați-vă pe deplin asupra observațiilor dvs.

Date tehnice:

     •Capacitatea de absorbție este de 36g +/- 10% (testat la 25° temperatura camerei și 85% umiditate)
     •Cadru de protecție din TPV
     •Reutilizabil
.

Greutate
120 g
Dimensiuni
11 x 6,5 x 2 cm
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.