Barlow Omegon 2x ED 2"
Barlow Omegon 2x ED 2"
Barlow Omegon 2x ED 2"
Barlow Omegon 2x ED 2"

Barlow Omegon 2x ED 2"

7774
În stoc
495,00 lei
cu TVA

Lentilă Barlow 2x ED 2" - deschidere mai mare pentru fotografii şi observaţii

>Câștigă 4 puncte/4,00 lei Câștigă 4 puncte/4,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 4 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 4,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

124.01 Lei x 4 rate

 

Majoritatea telescoapelor mari sunt dotate cu un focuser de 2". Adăugaţi la acesta şi o lentilă Barlow de 2" şi descoperiţi toate posibilităţile oferite de aceasta.
Lentila Barlow de 2" oferă o imagine de calitate şi un contrast ridicat. Datorită utilizării sticlei ED aberaţiile cromatice sunt reduse vizibil la minim iar imaginea este mult mai clară. În plus, toate suprefeţele lentilei au acoperire antireflex multiplă de culoare verde.

Diametru mai mare - mai multe posibilităţi

Cu un diametru de 2" puteţi ataşa chiar şi ocularul dumneavoastră de 2" şi astfel să dublaţi puterea de mărire. Economisiţi astfel folosirea unui ocular suplimentar. Datorită diametrului mare a lentilelor nu veţi observa efectul de vignetare.

Astrofotografia cu lentila Barlow

Lentila Barlow se poate folosi şi în astrofotografie. În special pentru obiectele compacte este nevoie uneori de o distanţă focală mai mare pentru ca imaginea să poată fi adusă la o dimensiune rezonabilă. Marele avantaj: chiar şi cu cipuri foto cu format mic nu va fi vizibilă vignetarea.

Uşor de mânuit

Desigur, nopţile înstelate sunt reci şi pe timpul verii. Adesea nu ai altă alternativă decât să te îmbraci gros. Chiar şi cu mânuşi lentila Barlow este uşor de mânuit. Datorită suprafeţei anti-alunecare are o ţinută foarte bună..

Mai multe posibilităţi...

Nu întotdeauna este necesară o dublare a distanţei focale. Doar prin folosirea unei singure părţi a lentilei Barlow se atinge un factor de aproximativ 1.5 ori. Elementul inferior Barlow se poate deşuruba uşor şi apoi înşuruba la orice ocular de 2". Elementul Barlow este echipat cu filetul corespunzător.
Pentru folosirea optimă a filtrului dumneavoastră, lentila Barlow şi adaptorul de reducere sunt echipate fiecare cu un filet de filtru de 2".

Avantajele pe scurt:

  • lentilă Barlow de 2" pentru accesorii de 2" şi de 1.25"
  • distanţa focală a telescopului este dublată
  • element ED pentru reducerea aberaţiilor cromatice
  • luminozitate ridicată pe întregul câmp vizual, datorită diametrului mare al lentilei
  • siguranţă împotriva alunecării
  • filet pentru filtru de 2"
  • adaptor de reducţie 1.25" pentru accesorii de 1.25"
Tip
Barlow ED
Barlow
2x
Diametru conexiune
2"
Acoperire antireflex
Multiplă
Număr lentile
2
Factor de mărire
2x
Conexiune 2
2"
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.