Barlow acromat Omegon 3x 1.25”
Barlow acromat Omegon 3x 1.25”
Barlow acromat Omegon 3x 1.25”
Barlow acromat Omegon 3x 1.25”
Barlow acromat Omegon 3x 1.25”
Barlow acromat Omegon 3x 1.25”
Barlow acromat Omegon 3x 1.25”
Barlow acromat Omegon 3x 1.25”

Barlow acromat Omegon 3x 1.25”

2290
În stoc
250,00 lei
cu TVA

Cu acest barlow poate fi triplata puterea de marire a oricarui ocular utilizat in combinatie cu acesta.

>Câștigă 2 puncte/2,00 lei Câștigă 2 puncte/2,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 2 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 2,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

72.65 Lei x 4 rate

 

Cu acest barlow poate fi triplata puterea de marire a oricarui ocular utilizat in combinatie cu acesta. Datorita constructiei acromate sunt limitate pe cat posibil aberatiile cromatice.

Barlow Omegon crește puterea de mărire atunci când este utilizat împreună cu un ocular. Ocularul de 1,25" este pur și simplu introdus în lentila Barlow și fixat cu șurubul de blocare lateral. Apoi introduceți ansamblul complet în focalizator. De exemplu, dacă obțineți în mod normal o putere de mărire de 20X cu ocularul, aceasta este crescută la 60X cu acest Barlow. Dacă nu doriți să achiziționați un set complet de oculare, atunci acest Barlow va fi alegerea perfectă.

Distanța focală și camera web

Creșteți distanța focală a telescopului dvs. cu Omegon Barlow, dar simultan creșteți și scala imaginii obiectului. Când puneți pentru prima dată într-un telescop o cameră web concepută pentru fotografierea planetelor, observați cât de mici sunt imaginile acestora. Omegon Barlow crește distanța focală, mărind astfel dimensiunea imaginii planetei. Abia acum puteți începe să descoperiți detalii pe discul planetei. O necesitate pentru fotografierea planetei!

Un Barlow care excelează

Omegon Barlow este un dublet acromat care oferă o imagine bună. În plus, stratul antireflex multiplu verde asigură apoi reducerea oricăror reflexii nedorite. Chiar și la prima vedere se poate observa că acest Barlow relativ ieftin a fost fabricat la o calitate foarte înaltă. Nu s-au folosit materiale plastice, cum este cazul altor oculare - carcasa este în întregime metalică. Lentila are un diametru mare de 25 mm. Greutatea acestui Barlow nu este mare, deoarece nici măcar nu cântărește o sută de grame și este de asemenea foarte compact.

Avantaje pe scurt:

     •Barlow acromat, 1,25"
     •crește puterea de mărire a ocularului
     •potrivit pentru imagini cu webcam
     •reflexii suprimate: acoperire antireflex multiplă
     •carcasă metalică robustă
     •șurub de blocare lateral pentru fixare
     •doar 95 g în greutate și 93 mm lungime

Barlow
3x
Diametru conexiune
1,25”
Factor de mărire
3x
Tip barlow
acromat
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.