Ocular TS Plössl 12.5 mm
Ocular TS Plössl 12.5 mm
Ocular TS Plössl 12.5 mm
Ocular TS Plössl 12.5 mm

Ocular TS Plössl 12.5 mm

TSP12
În stoc
135,00 lei
cu TVA

Ofertă specială de la Teleskop Service - un ocular Plössl de 12,5mm cu optică acoperită antireflex.

Câștigă 1 punct/1,00 lei Câștigă 1 punct/1,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,00 lei.
 

Un ocular Plössl bun depășește un Kellner simplu. Prin achiziționarea en gros, putem oferi acest tip de ocular la un preț pentru care veți obține doar oculare mai simple în altă parte. Cu toate acestea, caracteristicile sunt destul de impresionante.

Plössl de 12,5 mm este un ocular utilizabil în orice condiții. Oferă o performanță bună când observați Luna și planetele și poate fi folosit foarte bine pentru fotografie cu proiecție oculară. Acest Plössl poate fi folosit și pentru observarea obiectelor compacte dieep sky, cum ar fi nebuloasele sau roiurile de stele. Completează bine ocularul de 25 mm și oferă un confort în utilizare.

Domenii de aplicare a ocularelor Plössl

Prin designul cu patru elemente, Plössl este un adevărat all-arounder. Nu introduce o aberație cromatică suplimentară sistemului, opus ocularelor mai simple cu mai puține elemente. În consecință, aceste oculare pot fi foarte bine utilizate pentru observarea Lunii și a planetelor cu măriri mai mari.

La măriri mai mici, ocularele Plössl sunt foarte potrivite pentru observarea nebuloaselor, a grupurilor de stele și a galaxiilor, conving cu un câmp vizual relativ lipsit de distorsiuni.

Astrofotografii pot utiliza ocularele Plössl, deoarece sunt potrivite pentru proiecția oculară. Acoperirea MgF2 previne reflexiile deranjante și oferă un contrast bun.

Cu toate acestea, multe adaptoare de proiecție sunt prea înguste pentru ocularele Plössl cu distanță focală de 32 sau 40 mm.

Tip ocular
Plössl
Diametru conexiune
1,25”
Câmp vizual
52 grade
Acoperire antireflex
Multiplă
Număr lentile
4
Număr grupe
2
Distanță focală ocular
12,5 mm
Filet filtru
da
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.