Ochelari eclipsa

Informații

Oferte speciale

Producatori

Ochelari pentru eclipsa AstroSolar Mareste

Ochelari pentru eclipsa AstroSolar

2459294

Baader Planetarium

Produs nou

Observatii solare sigure!, protectie UV 100%, protectie IR 100%, intensitatea luminii solare este redusa cu 99,999%.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

20,00 lei **TVA inclus

Informatii

Ochelarii de eclipsa AstroSolar sunt ganditi pentru observarea in siguranta a eclipselor de Soare partiale si a petelor solare cu ochiul liber.
In acest scop pentru acesti ochelari este utilizata folia filtru solar Baader cu o calitate foarte inalta.
Pentru folia filtru solar de la Baader este utilizat un material suport fara nici un defect.
Un avantaj foarte mare este aplicarea multipla a straturilor care garanteaza o densitate a filtrului foarte uniforma.
Dezvoltarea acestui filtru s-a facut in laboratoare de cercetare nucleara si a particulelor elementare. Materialul datorita uniformitatii absolute atinge o calitate optica apropiata filtrelor solare din sticla optica.
Folia filtru solar Baader este acoperita pe ambele parti cu strate reflectorizante. Datorita acestora folia asigura o imagine a Soarelui neutra cromatic cu contrast ridicat.

Solar Viewers de la Baader Planetarium este un produs de înaltă calitate, care este extrem de potrivit pentru observațiile solare. Cel mai obișnuit caz de utilizare sunt eclipsele solare.

Pe măsură ce Luna trece încet în fața Soarelui, puteți observa cu ușurință modul în care Soarele dispare în spatele său prin intermediul Solar Viewer. Evenimentul spectaculos al unei eclipse solare în sine de obicei durează doar câteva minute, insa fazele eclipsei dureaza mai mult si ar trebui sa va bucurati de eveniment doar cu acesti ochelari speciali.

Cu toate acestea, SolarViewer nu poate fi utilizat doar pentru a monitoriza eclipsele solare. De asemenea, puteți vedea pete de Soare mai mari sau pur și simplu descoperiți Soarele.

AstroSolar® a fost special dezvoltat pentru observarea solară vizuală la mărire zero pentru a fi utilizat cu ochelarii solari. Acest film este utilizat doar pentru producția de Solar Viewer.

Densitatea optică a Solar Viewer AstroSolar® Silver/Gold este OD 5,0. Acesta este certificat CE și respectă norma EN ISO 12312-2: 2015 - astfel sunt certificate pentru o imagine sigură și directă a Soarelui.

Nu încercați niciodată să priviți Soarele cu ochiul liber, ochelarii de soare obișnuiți sau filtrele insuficiente! Orice neglijență atunci când alegeți tipul potrivit de protecție poate provoca leziuni permanente ale ochilor sau orbire.

 

Recenzii

Scrie o recenzie

Ochelari pentru eclipsa AstroSolar

Ochelari pentru eclipsa AstroSolar

Observatii solare sigure!, protectie UV 100%, protectie IR 100%, intensitatea luminii solare este redusa cu 99,999%.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania