Binocluri de uz general

Informații

Producatori

Binoclu Seben NADF 7x50 Auto-Fix-Focus

59888

Seben

Produs nou

Binoclu Seben NADF Binocluri 7x50 Auto-Fix-Focus la a treia generație!

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 1,00 lei.


140,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate800 g
Putere de mărire7x
Diametru lentilă frontală50mm
Pupilă de ieşire7,1 mm
Tip prismePrisme porro
Câmp vizual real6,8 grade
Câmp vizual la 1.000 m119 m

Informatii

Performanță foarte bună in conditii de iluminare scazuta.

Descriere:

Cel mai vandut binoclu al nostru ce are performanțe foarte bune in lumina scazuta și functie Auto-Fix-Focus pentru utilizare ușoară!

Faptele vorbesc de la sine:

Luminozitate: 51 cu Auto-Fix-Focus pentru Easy-Viewing inclus.

Pentru vânătoare, observarea naturii, pescuit, evenimente sportive sau observații nautice, aceste binocluri sunt potrivite pentru mai multe aplicatii.

Datorită luminozității mari și a stratului de acoperire minerală a lentilelor, imaginea perfectă este garantată în timpul zilei, chiar și în timpul crepusculului. În plus, vă puteți aștepta la o imagine stabilă și fără vibrații!

Uitați binoclurile care scad dramatic în performanță în condiții meteorologice nefavorabile sau imediat ce nori ușori acoperă cerul.

Binoclul Seben NADF permite observații ușoare chiar și în zile însorite, deoarece învelișul mineral al lentilelor împiedică obiectivul să reflecte și să împrăștie lumina, într-un grad mult mai mare decât binoclurile standard fără acoperire. Mai mult decât atât, cantitatea de lumină care ajunge la ochi este semnificativ mai mare, ceea ce înseamnă că binoclul Seban NADF oferă rezerve mari de lumină!

Binoclul Seben NADF poate fi ținut fără vibrații și produce o imagine foarte stabilă, astfel încât și utilizatorii vârstnici să le poată folosi și pentru perioade mai lungi de timp.

Datorită Auto-Fix-Focus, binoclul Seben NADF vă permite să vă bucurați de observatii facile si este ușor de utilizat!

Observarea usoară înseamnă că nu mai este nevoie să reglați sau să focalizați mereu binoclurile datorită alinierii speciale a lentilelor.

Deoarece nu mai este necesar să reglați rotita centrală - ceea ce înseamnă, de asemenea că nu este necesară compensarea dioptriilor - binoclul Seben NADF poate fi cu adevărat folosit de toată lumea.

Potrivit pentru tineri și persoane in varsta! Acum, chiar și copiii mici și persoanele în vârstă pot folosi în sfârșit binocluri, si nu trebuie explicata utilizarea lor tehnica.

Observati și nu mai pierdeți nimic din vedere.

Cât de des a-ti ratat ceva interesant pentru ca binoclul dumneavoastra nu era gata de utilizare destul de repede, corect reglat sau pentru ca instructiunile erau neclare sau prea complicate? Acum, acest lucru nu se va mai întâmpla, deoarece Easy-Viewing vă permite să faceți observații rapid și fără stres.

Easy-Viewing funcționează de la o distanță de la 10 metri până la infinit și este deosebit de interesantă atunci când aveți nevoie de un dispozitiv care este într-adevăr pregătit pentru acțiune imediat, de exemplu pentru evenimente sportive, observații nautice (navigație), observarea animalelor foarte timide sau a zborului păsărilor, precum și alte evenimente neașteptate, spectaculoase.

Easy-Viewing este recomandata dacă mai mulți oameni vor să folosească același binoclu fără ajustări și explicații consumatoare de timp, de exemplu la o excursie in familie.

O armura inovatoare din cauciuc asigură o aderență excelentă și protecție împotriva impactului și a umidității.

Filetul integrat pentru trepied vă permite să montați binoclul Seben NADF pe un trepied, utilizând un adaptor de trepied pentru binocluri (nu este inclus). Combinația intre binoclu și trepied poate fi extrem de interesantă pentru cei care doresc să facă observații lungi și stabile, de exemplu pentru observatorii mediului sălbatic, ornitologi și mulți alții.

Livrarea include de asemenea o geantă frumoasă din Cordura, rezistentă la murdărie și la apă, pentru a vă menține în siguranță binoclul atunci când nu îl folosiți.

Binoclurile Seben NADF sunt livrate cu capace de protecție pentru lentile și obiective.

Luați în considerare faptul că binoclurile sunt utile numai dacă doriți să le luați cu dumneavoastra și să bucurați cand folosiți. Binoclul Seben NADF a fost companionul loial a mii de utilizatori de ani de zile și va aduce de asemenea multe bucurii.

Caracteristici:

     Putere de mărire: 7x
     Dimensiune obiectiv: 50mm
     Greutate: 800g
     Dimensiuni: 18x18x6cm
     Pupila de iesire: 7.1mm
     Camp vizual: 6,8 grade
     Câmp vizual la 1000m: 119m

Recenzii

Scrie o recenzie

Binoclu Seben NADF 7x50 Auto-Fix-Focus

Binoclu Seben NADF 7x50 Auto-Fix-Focus

Binoclu Seben NADF Binocluri 7x50 Auto-Fix-Focus la a treia generație!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania