Filtre Luna

Informații

Producatori

Filtru lunar Celestron Mareste

Filtru lunar Celestron 1,25"

94119-A

Celestron

Produs nou

Filtrul reduce luminozitatea puternica a Lunii si mareste contrastul printr-o usoara colorare verzuie a imaginii.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

67,18 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

TipFiltru lunar
Diametru conexiune1,25”

Informatii

Luna are caracteristica de a fi cel mai dese văzut obiect ceresc prin telescoape. Este fără îndoială frumoasă și misterioasă și este una dintre acele constante din viața noastră care ne conectează la fiecare altă ființă de pe planeta noastră. Indiferent cine suntem sau locul în care trăim sau călătorim, cu toții privim la aceeași Lună.

Este dificil să te uiți la Lună printr-un telescop și să vezi toate detaliile, datorită luminozității sale. Ochii noștri nu sunt pregătiți pentru fasciculul strălucitor de lumină care emite din ocular, pupila micsorandu-se, la fel cum ar face când ieșiți în lumina soarelui într-o zi de vară. Când suntem în lumina soarelui, purtăm adesea ochelari de soare. Ne ajută să ne relaxăm ochii, să ne protejăm de strălucire și să ne ajute să vedem lucrurile mai clar. Când astronomii amatori observă Luna, folosesc un filtru lunar. Filtrul lunar Celestron oferă avantaje similare celor ale ochelarilor de soare ... ochiul se relaxeazia, se deschide pentru a ne permite să vedem mai multe detalii. Acest lucru este deosebit de important atunci când observăm Luna când este aproape plină.

Filtrul lunar Celestron se înșurubează simplu pe tubul ocularelor de 1,25". Este nevoie de doar o secundă sau două pentru a vă transforma ocularul obișnuit într-unul potrivit pentru observațiile lunare. Un filtru lunar este, de asemenea, util atunci când observați Venus sau imagini luminoase terestre. Acest filtru nu este potrivit pentru vizualizarea Soarelui.

Recenzii

Scrie o recenzie

Filtru lunar Celestron 1,25"

Filtru lunar Celestron 1,25"

Filtrul reduce luminozitatea puternica a Lunii si mareste contrastul printr-o usoara colorare verzuie a imaginii.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania