Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ
Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ

Telescop Bresser Arcturus 60/700 pe montura AZ

4511600
In stoc
560,00 lei
cu TVA

BRESSER Arcturus 60/700 AZ vă arată lumea fascinantă a roiurilor de stele și a planetelor.

>Câștigă 5 puncte/5,00 lei Câștigă 5 puncte/5,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 5 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 5,00 lei.
 

Acest set complet conține tot ce aveți nevoie pentru primii pași în observarea cerului: un telescop astronomic cu apertură de 60 mm și distanță focală de 700 mm, montură azimutală, un trepied și o mulțime de accesorii. Sistemul este foarte ușor de manevrat și prin urmare este ideal pentru introducerea copiilor în astronomie ca hobby. Și deoarece există atât de multe lucruri frumoase de descoperit și pe Pământ, telescopul este potrivit pentru observarea naturii și a peisajelor.

Un telescop clasic
Cu acest telescop clasic – refractor acromat Fraunhofer – chiar și începătorii și copiii pot obține cu ușurință noi perspective asupra cerului nopții. Datorită opticii moderne, acoperite antireflex, telescopul oferă caracteristici bune. O imagine clară cu contrast bun – acest lucru este asigurat de raportul focal mare (F/11,7), care rezultă din raportul dintre apertura de 60 mm și distanța focală de 700 mm. Perfect pentru a explora Luna, planetele, dar și roiurile deschise de stele și cele globulare.

Puterea de mărire?

Apertura de 60 mm oferă o rezoluție care permite cu ușurință puteri de măriri de până la aproximativ 120x cu imagini foarte clare. Cu toate acestea, pe măsură ce puterea de mărire crește, imaginea poate deveni din ce în ce mai neclară. Cât de multă putere de mărire este de fapt posibilă depinde nu numai de telescop, ci și de turbulența aerului din atmosferă (seeing).

Baza observațiilor – montură și trepied

Pentru observațiile pe timp de noapte, atașați telescopul la trepiedul din aluminiu cu înălțime reglabilă cu montură azimutală. Datorită utilizării sale extrem de ușoare, vă puteți bucura de observații astronomice fără efort cu această montură azimutală. La fel ca în cazul unui trepied foto obișnuit, pur și simplu rotiți telescopul cu mâna în sus și în jos, la stânga și la dreapta. Pentru a vă asigura că ocularele, busola, harta stelară etc. sunt întotdeauna la îndemână, pur și simplu puneți accesoriile pe tava practică de depozitare situată între picioarele trepiedului.

Totul pentru un început bun în astronomie – accesoriile

În carcasa robustă puteți depozita perfect telescopul și să-l luați cu voi în siguranță în călătorii, veți găsi și o mulțime de accesorii. Căutăttorul 5x24 este un telescop mic în miniatură pe care pur și simplu îl montați paralel cu telescopul principal. Cu o putere de mărire de 5x și reticulul integrat, vă ajută să urmăriți cerul înstelat. Așadar, vă permite să găsiți cu ușurință obiecte cerești și să aliniați cu precizie telescopul - înainte de a vă bucura apoi de imaginea prin telescopul principal.

Puterea mărirea depinde de care dintre cele trei oculare incluse (4 mm; 12,5 mm; 20 mm) îl utilizați. Pentru a schimba puterea de mărire, introduceți pur și simplu alt ocular în focalizatorul telescopului. Dacă la un moment dat doriți să vă schimbați câmpul vizual cu oculare suplimentare: nicio problemă! Diametrul de 1,25” (31,7 mm) respectă un standard internațional și între producători, astfel încât să puteți combina o gamă largă de oculare opționale cu telescopul dumneavoastră.
Pentru o imagine confortabilă în orice moment, veți găsi și o oglindă cu diagonală de 90 de grade în pachetul de livrare.

Pe lângă cerul nopții, Pământul oferă multe priveliști captivante. De aceea, ocularul corector de 1,5x produce imagine corect orientată, astfel încât să utilizați telescopul și pentru observarea naturii și a peisajelor în timpul zilei.
Cu toate acestea, deoarece orientarea pe cerul nopții nu este la fel de ușoară, o busolă și o hartă stelară sunt incluse în set. Astfel știi întotdeauna unde să cauți și ce vei vedea acolo.

Bucurați-vă de un început rapid în hobby-ul interesant al astronomiei cu telescopul BRESSER Arcturus 60/700 AZ.

CARACTERISTICI:

    Telescop pentru începători
    Apertură de 60 mm și distanță focală de 700 mm
    Refractor acromat tip Fraunhofer
    Ideal pentru observarea Lunii, planetelor și roiurilor de stele
    Trepied reglabil pe înălțime cu suport azimutal
    Ușor de utilizat, deci potrivit pentru copii
    Raport focal F=11,7 pentru imagine clară și contrast ridicat
    Trei oculare 31,7 mm (1,25 inchi) pentru diferite măriri
    Cutie pentru depozitare și transport

LIVRARE:

     Telescop astronomic
     Trepied din aluminiu
     Montură azimutală
     Oculare: 4 mm, 12,5 mm, 20 mm (1,25 inchi)
     Oglindă diagonală
     Ocular corector 1,5x
     Căutător: 5x24
     Tavă pentru accesorii
     Geantă
     Busolă
     Harta stelară
     Manual de instructiuni

Diametru obiectiv
60 mm
Tip
Refractor acromat
Distanța focală
700 mm
Raport focal
f/11,7
Montura
Azimutală
Tip focuser
Cremalieră 1,25”
Oculare
20mm, 12.5mm, 4mm
Căutător
5x24
Capacitate de colectare a luminii
70
Putere de separație
1,92”
Magnitudinea limită
10,7 mag
Putere de mărire utilă maximă
120x
Lentilă inversoare
1,5x
Control GoTo
Nu
Oglindă zenitală
1,25” -90°
Alte accesorii
geanta de transport
No reviews

Accesorii recomandate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.