Protectie roua condens

Informații

Oferte speciale

Producatori

Unitate de control Astrozap al benzilor anti umezeală

11830

Astrozap

Produs nou

Unitatea de control poate fi conectată la două benzi anti umezeală.

Mai multe detalii

În 5 - 8 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 7,00 lei.


750,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Sursă de curent12 V
Lungime cablu1,8m
Consum de energie5A

Informatii

Unitatea de control Astrozap cu două canale folosește tehnologia puls. Fiecare canal controlează două ieșiri, în total patru. Fiecare canal este capabil de o sarcină de 5% la setarea minimă până la 95% la maxim. Controlul umidității Astrozap folosește o tensiune de 12V și nu trebuie utilizat la o altă tensiune. Amperajul total pentru toate patru canalele este de 5Amp. Unitatea de control are un cablu inclus de 1,8m cu conexiune pentru brichetă auto. O siguranță de 5Amp este încorporată în capătul conector.

Unitatea de control se poate folosi împreună cu benzile Flexi-Heat și benzile de încălzire. Conexiunea la ieșire RCA se potrivește cu benzile anti-umezeală ale altor producători. Ledul verde indică faptul că unitatea de control este alimentată. Este indicat de asemenea nivelul de tensiune pe fiecare canal. Cu cât ledul este mai luminos, cu atât puterea este mai mare. O bandă Velcro este inclusă pentru a prinde unitatea într-un loc convenabil pentru dumneavoastră.

Recenzii

Scrie o recenzie

Unitate de control Astrozap al benzilor anti umezeală

Unitate de control Astrozap al benzilor anti umezeală

Unitatea de control poate fi conectată la două benzi anti umezeală.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania