Seturi de accesorii

Informații

Oferte speciale

Producatori

Geamantan cu oculare si accesorii 1.25" Omegon

8353

Omegon

Produs nou

Acest geamantan cu accesorii compact prezinta o combinatie de accesorii rezonabile potrivita oricarui incepator in astronomie.

Mai multe detalii

În stoc

762,60 lei **TVA inclus

-18%

930,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate1250 gr
OcularePlössl 32mm, 12,5mm, 6mm, 4mm
Barlow2x
Diametru conexiune1,25”
Dimensiuni260x150x80 cm
Alte accesoriiFiltru verde Nr.56, Filtru rosu Nr. 23A, Filtru galben Nr.12, Filtru albastru Nr.82A, Filtru polarizator, Filtru Luna Crystal View

Informatii

Acest geamantan cu accesorii compact prezinta o combinatie de accesorii rezonabile potrivita oricarui incepator in astronomie. Dupa achizitionarea unui instrument lipsesc de multe ori din dotarea acestuia accesoriile necesare pentru a fi complet echipat pentru observatii. Pentru multi este dificila si decizia legata de ce ocular sau filtru sa aleaga pentru a completa dotarea instrumentului. Cumparand acest set scapati de dificultatea de a face alegeri deoarece este inclus tot ce e nevoie pentru a face observatii. Din continut fac parte oculare cu puteri diferite, filtre de contrast pentru Luna si Planete.

Continut:

 • 1 x Plössl Ocular 32mm
 • 1 x Plössl Ocular 12,5mm
 • 1 x Plössl Ocular 6mm
 • 1 x Plössl Ocular 4mm
 • 1 x Barlow 2x
 • 1 x Filtru verde Nr.56
 • 1 x Filtru rosu Nr. 23A
 • 1 x Filtru galben Nr.12
 • 1 x Filtru albastru Nr.82A
 • 1 x Filtru polarizator
 • 1 x Filtru Luna Crystal View

Ocularele:

Ocularele Plossl 1.25” sunt impartite pe puteri de marire care sa ofere o diferenta rezonabila intre grosismentele obtinute. Modelele Plossl ofera un tip constructiv cu un raport pret/calitate foarte bun. Cele 4 lentile componente au o acoperire antireflexie multipla ce scade reflexia luminii in ocular. Marginile lentilelor si suprafetele interioare sunt mate pentru a elimina reflexiile interne. Toate ocularele au protectie pentru ochi din cauciuc care va fereste de luminile parazite. Filtrele din set se pot infileta in oricare ocular.
Ocularul de 32mm ofera un eye relief mare iar prin puterea mica de marire permit observarea unei portiuni mari de cer. Si pentru fotografiere pot fi utilizate aceste oculare. Cu ajutorul unui adaptor universal puteti face primii pasi in astrofotografie cu orice aparat digital.

Filtrele:

Filtrele au ca rol principal in observatiile vizuale cresterea calitatii imaginilor observate. In acest set este cuprins un sortiment suficient de mare de filtre. Filtrul lunar si cel de polarizare ofera o imagine cu contrast ridicat si confortabila pentru ochi a suprafetei lunare. Filtrele colorate permit prin amplificarea sau blocarea unor lungimi de unda observarea anumitor detalii.

Lentila Barlow:

In set este inclusa si o lentila Barlow 2x. Lentila este de asemenea acoperita antireflexie. Cu ajutorul acestui accesoriu poate fi dublata distanta focala a instrumentului. In combinatie cu unul din ocularele incluse poate fi in acest fel dublata puterea de marire a ocularului.
Lentilele barlow sunt compuse dintr-un grup optic negativ pozitionate in partea de jos a piesei. Pozitia permite o distanta de focalizare optima. Sistemul de lentile poate fi desurubat si atasat oricarui ocular la fel ca un filtru. Prin acest procedeu puterea de marire a ocularului este amplificata de 1,5 ori. Din acest punct de vedere lentila barlow este una foarte utila putand multiplica puterea de marire a ocularelor de 2x sau 1,5x.

Date tehnice:

Dimensiuni: 260x150x80

Greutate: 1250 gr

Recenzii

Scrie o recenzie

Geamantan cu oculare si accesorii 1.25" Omegon

Geamantan cu oculare si accesorii 1.25" Omegon

Acest geamantan cu accesorii compact prezinta o combinatie de accesorii rezonabile potrivita oricarui incepator in astronomie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania