Barlow apocromat TS 5x 1,25”
Barlow apocromat TS 5x 1,25”
Barlow apocromat TS 5x 1,25”
Barlow apocromat TS 5x 1,25”

Barlow apocromat TS 5x 1,25”

TSB51
În stoc
395,00 lei
cu TVA

Cu acest barlow se poate obtine o putere de marire mare, accesibila de obicei numai utilizand oculare cu distanta focala foarte scurta.

>Câștigă 3 puncte/3,00 lei Câștigă 3 puncte/3,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 3 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 3,00 lei.
 

Cu acest barlow se poate obtine o putere de marire mare, accesibila de obicei numai utilizand oculare cu distanta focala foarte scurta. Aceste oculare au caracterisitici care sunt inferioare de multe ori celor cu distanta focala lunga. Barlow-ul apocromat 5x va ofera o alternativa la utilizarea ocularelor cu distanta focala scurta.

Acest barlow este foarte util si in domeniul astrofotografiei in cazul in care se lucreaza cu un webcam sau cu proiectie prin ocular. Factorul de marire de 5x poate transforma de exemplu un ocular Plossl de 25mm intr-un ocular de 5mm care pastreaza caracteristicile obtinute la distanta focala initiala.

Optica cu 3 elemente are o acoperire antireflex completa si asigura un contrast maxim si o calitate inalta a imaginii prin utilizarea de elemente apocromate.

Barlow
5x
Diametru conexiune
1,25”
Acoperire antireflex
completă, multiplă
Număr lentile
3
Factor de mărire
5x
Tip barlow
apocromat
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.